Válasszon nyelvet

#hashtagek

#arahse
124 poszt
#airsoft
123 poszt
#szu_airsoft
114 poszt
#arahseairsoft
103 poszt
#csypanther
88 poszt
#BLSAirsoft
87 poszt
  Bejelentkezés

Operation Bográcsguláys - Pestszentimre 09.24.

92 / 0 | 2023-09-24 08:30:00 - 2023-09-24 17:00:00 | Pestszentimre
Operation Bográcsguláys - Pestszentimre 09.24.

Reméljük ezután a játék után megnyalod mind a tíz ujjadat!
Várunk szeretettel egy nagy repetára!
?Hozz magaddal tányért, evőeszközt, és -ha szükséged van rá- kenyeret. ?Az étel INGYENES, viszont ha úgy érzed hozzájárulhatsz anyagilag a becsületkassznál!
A te játékod, ha:
-szereted az oldalirányításos játékokat
-nem okoz nehézséget a feladatra koncentráltan harcolni
Amit mi szeretnénk nyújtani:
- tartalmas feladatok
- kijelölt szünetek nélküli esemény
-fegyelmezett, de jó hangulat
-figyelmes, de eredménycentrikus játékvezetés.
Gyere el, adj bele mindet és vigyél haza rengeteg élményt!
Helyszín: Pestszentimre, volt laktanya
Térkép: bit.ly/pestszentimrei-jatek
Dátum: 2023-09-24
Belépő: 5000 Ft
Kapu nyitás: 8:30
Regisztráció: 08:30-tól!
Eligazítás és kezdés: 10:20
Játék vége: 16:20
Kapuzárás: 17:00
Felszerelésbérlés:
?? ITT TUDSZ REPLIKÁT IGÉNYELNI ŰRLAPPAL
https://forms.gle/JdefbYK7hRWPThMZ7 ??
Fegyver, tár, védőmaszk, karszalag, 800 db lövedék 4500 Ft. Kérlek jelezd bérlési szándékodat!
Kérdés és információ:
Gerő Péter
+36306707321
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
?A nap folyamán a két frakció külön- külön fog paprikáskrumplit készíteni!
A hozzávalókat és az eszközöket a pályáról kell megszerezni, melyek mind- mind feladatok lesznek.
?A főzésről az oldalparancsnok, illetve segédje gondoskodik! Úgy tervezzük, hogy most tényleg 14:00-ra elkészülnek az ételek, így az igazi megmérettetés, az ételek kostolásakor fog történni.
?Figyelem! Az étel nem játék! A bogrács és a főzőterület közelébe fegyvert, BB-t, egyéb nem odavalót vinni szigorúan tilos!
Továbbá, ha valaki a közös étkezés helyett inkább harcolna, ennek a lehetőségét is biztosítani fogjuk!
Különlegesség, csak ezen a játékon: Lehet késelni fakanállal! (saját, hozott, tiszta, nem túl nagy)
ℹ️Oldalak:
Piros oldal. Piros karszalag (Nincs dresszkód)
Rádió csatorna: Ch 1
Kék oldal: vagy Kék vagy sárga karszalag (Nincs dresszkód)
Rádió csatorna: Ch 6
Rendezői rádiócsatorna: 8 Ch. Az ellenfél csatornáját lehallgatni etikátlan és tilos!
ℹ️BB limit:
Lövész: 500 BB betárazva
DMR 150 BB
Sniper 80 BB
Támogató fegyver 1 rakasz teljesen betárazva
Tárazás kizárólag a ”HQ-n, és kijelölt tárazóhelyen lehet.
A játékon medik rendszer lesz, melyet eligazításkor ismertetünk.
Medikelés szabálya:
Gumis medikelés lesz. A rajoknak egységnyi medikelést teszünk lehetővé a gumik számának meghatározásával, melyet a játék közben lehet fejleszteni.
KÖTELEZŐ FELSZERELÉS
-Airsoft sportra alkalmas védőszemüveg
-Narancssárga találatjelző kendő/ sapka
-Piros-kék vagy sárga karszalagok
-Megfelelő öltözet
-Megfelelő mennyiségű folyadék és élelem
ℹ️JAVASOLT FELSZERELÉS
-Rádió
-Olyan mobil, amit nem sajnálsz játékba vinni!
-Airsoft sportra alkalmas arcot takaró védőmaszk
-Ellenálló, réteges öltözék és lábbeli
-Pótfegyver, pótakkumulátor (AEG esetén)
-Taktikai mellény, térd- és könyökvédő, taktikai kesztyű
-Mini elsősegély csomag
-Szúnyog és kullancs riasztó
Korrekt és jó hangulatú játékot szeretnénk tartani. Hozz magaddal sok-sok türelmet, toleranciát és jókedvet, de lesz nálunk is rengeteg, így számodra is tudunk biztosítani!
ℹ️BIZTONSÁG
A legfőbb szempont a testi épség megőrzése! Sportrendezvényen veszünk részt, nem az életünkért harcolunk. Ezért a túlzott kockázattal járó akciók tilosak! Ilyen például a tetőről való leugrás, csapattárs bedobása az ablakon. Egyik ablakból átmászni a másikba a II. emeleten, stb A rendezvény teljes ideje alatt kötelező a megfelelő szemvédelem! (Airsoft védőszemüveg viselése)
ℹ️TALÁLATOK
Minden találat találatnak számít. Attól függetlenül, hogy azt kitől kaptuk, meg kell adni.
A találatot hangosan kell jelezni: „hit, talált, megvolt, szép, stb kiáltással, valamint a kéz egyértelmű felemelésével is kell a találatot jelezni. A NARANCSSÁRGA találatjelzőt fel kell tenni jól látható helyre, pl.: fejre, fegyver csövének a tetejére. A narancssárga találatjelző kötelező felszerelés!
A fegyvertalálat esetén, ha van nálunk másik fegyver, akkor csak azt használva játszhatunk tovább, de ugyanúgy hangosan kell jelezni azt „fegyvertalálat!” jelzéssel. A késelés is találat, de azt nem szabad hangosan jelezni! A késelés nem medikelhető.
A találat nem megadása ETIKÁTLAN viselkedés! (lásd lentebb) A szándékos fájdalomokozás is súlyosan etikátlan! Pl.: A teljes játékos tiszta célpont, mégis direkt fejlövés leadása.
Figyelem! Mivel a találatjelző színe narancssárga, ezért kerüljük ezt a színt a ruházaton!
ℹ️LÖVÉS LEADÁSA
Kizárólag 1-es lövés adható le az épületben és annak 10 méteres körzetében. A többi helyen lehet sorozatlövést is leadni. Figyelem! ez a szabály nem minden játékunkra igaz. Ha más szabályt alkalmazunk, akkor azt az eligazítás során ismertetjük!
A DMR fegyver és a mesterlövész fegyver minimális rálövési távolsága 20 méter. Tehát az ilyen fegyvert használóknál mindenképp kell lennie egy másodlagos fegyver! Figyelem! Csak bemért fegyverrel lehet a játékon részt venni!
ℹ️Pajzs használata:
A játékok előtt a pajzsot be kell mutatni a szervezőnek. A pajzsot csak a pajzsot használó kezelheti, az találat esetén át nem adható. Ha kilövik a pajzsost, akkor azt magával kell vigye a visszaállópontig. A gránátot nem fogja meg a pajzs. Egyik gránátot sem, beleértve a 40mm-eset is! A pajzsos játékos csak pisztolyt és smg-t használhat, gépkarabélyt nem.
GRÁNÁT HASZNÁLATA, HATÁSA
Az eldobandó gránátok mindegyikére egy szabályt alkalmazunk: Ha 5 méteren belül működik el tőled és nem választ el tőle beton- vagy téglafal, akkor az találatnak számít, amely nem medikelhető, garantált visszaállást eredményez. Akkor is, ha a gránátot dobó esik bele ebbe a hatókörbe!
Minden gránát dobása előtt HANGOSAN kell jelezni: „GRÁNÁT!”
A 40 mm-es gránátok esetén pedig a kilőtt BB raj tényleges találatát minősítjük találatnak. Ez viszont ugyanúgy átviszi a pajzsot! A gránátot csak úgy lehet dobni/ejteni/gurítani, hogy azzal ne veszélyeztessük mások testi épségét! Az eseményeinken engedjük a nagy hanghatású gránátok használatát, de azokat be kell mutatni a játékot megelőzően a szervezőnek!
ℹ️KÉSELÉS
Csak az erre a célra gyártott gyakorlókést szabad használni játékon való késelésre. A késelést el kell játszani, nem elegendő az ellenfelet egy pillanatra megérinteni a kés végével. Azonban túljátszani sem szabad. kerüljük a komolyabb testi kontaktust!
ℹ️DRÓN HASZÁLATA
A drónt be kell mutatni a szervezőnek. A szabályzatot pedig a drón használójával ismertetjük
Füst és egyéb pirotechnikai eszközök:
Ezeket az eszközöket mindenképp be kell mutatni a szervezőnek. A használat lehetőségét és feltételeit a szervező ismerteti, mivel helyszínenként eltérnek a szabályok.
ℹ️DOBATÁS
Szemből dobatás csak nagyon-nagyon indokolt esetben van. Csak akkor dobassunk, ha az ellenfél sokkal később venne észre minket, így a fölényünk egyértelmű. Célja a tudatos fájdalom okozásának kerülése. Fel kell azonban arra készülni, hogy az ellenfél el fogja vitatni a dobatás jogosságát!
ℹ️ETIKUS JÁTÉK
Tilos a játékainkon mások szidalmazása, becsmérlése, a veszekedés és az ordibálás! Ha bárkivel probléma adódik, abban az esetben a szervezőhöz, vagy segítőjéhez kell fordulni. Amennyiben valaki sorozatosan nem követi a szabályokat, vagy etikátlanul játszik, azt nem engedjük a játékainkra.
Etikátlan magatartás a találat tudatos nem megadása. Ha valaki ilyet tapasztal, javasoljuk, hogy jelezze a szervezőnek vagy segítőjének személyesen, vagy a 8-as rádiócsatornán. Súlyosan etikátlan nem bemért fegyverrel játszani!
Játékon való részvétel feltételei:
A rendezvényen mindenki saját felelősségére vehet részt, amit a rendezvény előtt ezt az aláírásával igazolva elismeri.
A játékon tilos alkoholos befolyásoltság alatt részt venni, valamint ugyanúgy tilos tudatmódosítószerek használata is! Tiszta játékot szeretnénk!
A rendezvényeken a tiltott önkényuralmi jelképek viselése tilos.
A játékon a 18. életévét be nem töltött személy, csak szülői hozzájárulással vehet részt.
18 év alattiak CSAK aláírt szülői nyilatkozattal vehetnek részt!
Szülői hozzájárulás letöltése:
https://bit.ly/szuloi_hozzajarulas
ÁLLTALÁNOS LEÍRÁS:
ℹ️KAPUNYITÁS
A kapunyitás minden esemény leírásának elején megtalálható. Ettől az időponttól lehet a parkolót igénybe venni. A parkolóban a védőszemüveg használata KÖTELEZŐ! A parkoló területén -üresnek vélt replikából is lövést leadni TILOS!
ℹ️REGISZTRÁCIÓ
A regisztráció a kapunyitáskor kezdődik.
A regisztráció alkalmával szükséges a részvételi díjat megfizetni, illetve a hozzájárulási nyilatkozatot SZEMÉLYESEN aláírni.
ℹ️KRONÓZÁS (fegyverbemérés)
Kronózni csak regisztráció után lehetséges! Fontos!!! MINDEN NÁLAD LÉVŐ REPLIKÁT hozz kronózásra! Minden játékot megelőzően bemérünk minden replikát, akkor is, ha például előző héten az megfelelt.
PRÓBALÖVÉS, hop-up beállítás:
A replika, irányzék, hop-up beállítása csak a szervezők által kijelölt területen engedélyezett!
ℹ️ELIGAZÍTÁS
Az eligazítást megelőzően hangosan jelezzük, hogy hozzávetőlegesen mikor kezdődik az. A jelzett időpontig minden játékhoz szükséges dolgot bekészítve, teljes felszereléssel jelenj meg az eligazítás helyszínén. Semmiképp ne maradjon csapatjelző, találatjelző stb. a kocsiban. Fontos! Az eligazítás ideje alatt ne beszélgess, koncentrálj az ismertetett szabályokra, feladatokra mindenki érdekében!
ℹ️JÁTÉK
Bizonyos játékainkon a játéketapok között van szünet. Arra kérünk, hogy a szünetet kezdd a tárak megtöltésével, gáz pótlásával, a következő játékra való felkészüléssel. Így a játékot el tudjuk kezdeni időben, egységesen és hatékonyan. . Az oldalirányításos játékokon a pihenést a rajok egymást felváltva kell, hogy megejtsék a játékélmény folyamatos fenntartása érdekében. Az esetek többségében az oldalirányító segít ennek a megszervezésében.
ℹ️Fontos! A szüneteket a szervezők hangos kiáltással szokták jelezni SZÜNET felkiáltással. Illetve rádión is bemondásra kerül. Játékot játékosnak leállítani szigorúan TILOS!
Egyedül a játékos „JÁTÉK ÁLLJ” -t kiálthat! Ezt viszont csak baleset bekövetkeztekor!
ℹ️FELADATOK VÉGREHAJTÁSA
Az esemény tervezésekor olyan feladatok kerülnek megtervezésre, ahol a szembenálló felek tervezett pontokon, frontvonalokon, egymással harcba kerülve különböző taktikai megoldásokat alkalmazva kerülhetnek ki győztesen. Ha sokan figyelmen kívül hagyják az irányító parancsait, illetve a feladatok végrehajtásának fontosságát, könnyen a játkék menetét és a játékosok játékkedvét is tönkre tehetik. Ennek egyik tipikus jele a nem támadható pontok permanens támadása. Ezért fontosnak tekintjük a szabályok betartása mellett ugyanúgy a feladatokból való részvállalást is.
ℹ️CSAPATON BELÜLI KOMMUNIKÁCIÓ
Az egyszerűbb, nem oldalirányításos játékokon is ajánlott a csapatrádió használata, így az egész oldalt kitevő csapatok egymással kommunikálva hatásosabb tud lenni, mintha csak „mindenki megy a saját feje után”.
Az oldalirányításos játékokon alapvető követelmény, hogy legalább a rajparancsnokoknak legyen csapatrádiójuk, de minden játékosnak erősen ajánlott eszköz. Az ilyen játékokon ügyelni kell, hogy ne forgalmazzunk nem a játékhoz tartozó dolgokat az erre kijelölt csatornán. Mindig legyen egyértelmű:
Ki keres Kit és Miért.
ℹ️SZERVEZŐVEL VALÓ KOMMUNIKÁCIÓ
Fontosnak tartjuk, hogyha valami nem megfelelően alakul, a szabályok nem egyértelműek, ellentmondásosak, akkor azt kérjük minél hamarabb jelezd a szervezőnek a félreértések, konfliktusok mihamarabbi elkerülése érdekében.

Esemény információ

Esemény kezdete 2023-09-24 08:30
Esemény vége 2023-09-24 17:00
Regisztráció lezárása ASN-en 2023-09-24 08:00
Kapacitás Nem limitált
Regisztrált 92 [Lista]
Egyszemélyes ár 5000 Ft
Létrehozta Péter Gerő
Helyszín Pestszentimre

Kérlek lépj be, vagy regisztrálj hogy jelentkezhess az eseményre!

NUM Keresztnév Családnév Regisztráltak Regisztráció időpontja Csapat Állapot
1 Miklós Timár-Geng 1 2023-09-21 Blacksheep Elfogadva
2 Sándor SZU Vicha 1 2023-09-20 Elfogadva
3 Gábor Sturm 1 2023-09-23 Piros Elfogadva
4 Zoltán Sás 1 2023-09-22 Elfogadva
5 Facebookról Regisztráltak 3 2023-09-22 Elfogadva
6 Facebook Regisztráltak 12 2023-09-14 Elfogadva
7 Új Regisztráltak 7 2023-09-20 Elfogadva
8 Új Regisztráltak 4 2023-09-20 Elfogadva
9 Új Facebook Regisztrációk 9 2023-09-23 Elfogadva
10 Új Regisztrációk 11 2023-09-18 Elfogadva
11 Facebook Regisztrációk 8 2023-09-19 Elfogadva
12 Új FB Regisztrációk 14 2023-09-21 Elfogadva
13 Csapat Regelés 6 2023-09-21 Elfogadva
14 Szilágyi Péter 1 2023-09-22 Elfogadva
15 Peter Pepe Csuhay 1 2023-09-23 Elfogadva
16 Tamás Ökrös 1 2023-09-17 Elfogadva
17 patrik ökrös 1 2023-09-20 Rabid Elfogadva
18 Krisztián Molnár 1 2023-09-18 Elfogadva
19 Bálint Király 1 2023-09-23 Elfogadva
20 Tamás Glázer 1 2023-09-10 Elfogadva
21 Kristóf Gáspár 1 2023-09-10 Elfogadva
22 Pomazi Gábor 1 2023-09-21 Elfogadva
23 Tamás Fehér 1 2023-09-18 Optimal Cassualty Elfogadva
24 László Bazsó 1 2023-09-20 Blacksheep Elfogadva
25 Facebook - 2 2023-09-14 Elfogadva
26 Zsolt (Süti) Mezei 1 2023-09-22 Elfogadva