#hashtagek

#arahse
117 poszt
#airsoft
110 poszt
#szu_airsoft
98 poszt
#arahseairsoft
96 poszt
#csypanther
91 poszt
#BLSAirsoft
66 poszt
  Bejelentkezés

Naptár napválasztó

december   2023
H K Sz Cs P Sz V
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Lemondva! SZÁMHÁBORÚ

0 / 60 | 2023-10-01 08:00:00 - 2023-10-01 16:00:00 | Fóti Légvédelmi Rakétabázis

ALAP INFORMÁCIÓK

Pálya elérhetősége: Fóti Légvédelmi Rakétabázis

GPS: https://goo.gl/maps/C8myK6jHKj3J98PXA

Pálya információk: Az oda vezető út egy része földút, aki autóval jön, erre készüljön. Egyelőre úgy tervezzük, hogy fél pályás játék lesz, de minimum 100 fő jelentkező esetén megjátszatjuk az egész pályát. Térkép lesz hamarosan.

Érkezés és chrono: 8:00-9:45-ig. Eligazítás, játék kezdete: 10:00-tól. Játék vége: 16:00-kor.

A belépésnél készpénzben lehet csak fizetni, bankkártyás/utalásos fizetés sajnos nem lehetséges.

Szervező: Airsoft Játékszervezés és Pipacs Airsoft

Elérhetőség: Mészáros Roland (G.I. Joe) 06 20 320 2300

Szabályrendszer: MASZ 2015: https://www.airsoftnexus.com/masz-2015 

Az eseményre minden 18. életévét betöltött játékos regisztrálhat. 16-18 év közöttiek csak szülői engedéllyel, a 14-16 év közöttiek szülői felügyelettel vehetnek részt a játékon.

A pálya teljes területén kötelező védőszemüveg hordása (abban az esetben is, ha nem játékosként, hanem kísérőként érkezel, pl. kiskorú játékos szülei). Tehát amikor reggel belépsz a kapun, már veszed fel a szemüveget, és legközelebb már csak akkor veszed le, amikor játék végén kilépsz a kapun.

A parkolóba csak úgy lehet bevinni a fegyvert, hogy előtte kiszeded belőle a tárat és az akksit. Parkolóban nincs lövöldözés!

FELSZERELÉS

Kötelező felszerelés: Szemvédelem, narancs vagy citromsárga találatjelző, rajonként minimum 1 db rádió.

Ajánlott felszerelés: Arcvédelem, fejvédelem, elegendő élelem.

Shop lesz kint, kapható többféle BB, szemüveg, maszk, találatjelző, gyorstöltő, kesztyű. Ivóvizet biztosítunk díjmentesen.

Fegyverek: A beléptetésnél chronózás lesz, kéretik a fegyvereket megfelelően beállítani. Joule-ban mérünk, a BB-t mi adjuk, 0.30 BB-vel mérünk, Joule határok a MASZ 2015-ben leírtak szerint. Késelés kizárólag életlen gumikéssel!

Joule határok:

 • Pisztoly, karabély: 1.5 Joule
 • DMR: 2.2 Joule
 • Sniper: 3.3 Joule

Robbanószerek, pirotechnika: Tilos a gyúlékony robbanószerek és a nyílt láng használata. 80 decibelt túllépő hangjelző, látászavart okozó gránát nem jöhet. BB szóró, 80 decibel alatti hanggránát, füstbomba és gumikupakos gránát jöhet.

JÁTÉK MENETE, TÖRTÉNET

Colorado állam területén két különleges osztag végez hadgyakorlatokat a hegyekben. A legjobb kommandósokat válogatták össze a gyakorlatra, hogy összemérjék erejüket egy embert próbáló, zord környezetben. Lássuk, nap végén ki jut haza egy darabban!

Gyerekkorunk kedvenc játékát elevenítjük fel ebben a könnyed hangulatú, laza játékban. A klasszikus számháborútól eltérően nem az számít találatnak, ha sikerül az ellenfeled számát leolvasnod, ám a számoknak mégis fontos szerepük lesz!

Mindenki húz egy cetlit egy 6 jegyű számmal, az lesz az ő skalpja. Ha lelőttél valakit, és még nem telt le a kivérzési ideje, odamész hozzá, és jelképesen megmotozod (nem kell átkutatni a ruházatát, csak felszólítod, hogy adja át a skalpját). A begyűjtött skalpokat le kell adni az oldalparancsnoknál, ő vezeti táblázatban a számaitokat (raj szinten).

Ha elvették tőled a skalpodat, azonnal kivéreztél, a HQ-n új cetlit húzol. Egy játékostól egy motozás alkalmával csak 1 db skalp rabolható el, függetlenül attól, hány db van nála. A cetlit szerencsehúzásos alapon választja ki a nyertes fél, a vesztes fél kezéből kihúzva (nem nézheti meg, milyen szám van rajta, nem kérheti, hogy a legnagyobbat adják neki).

15:00-kor összehívunk mindenkit, és összeadjuk a begyűjtött skalpjaitokon lévő számokat. Amelyik raj a legnagyobb számot tudta összegyűjteni, az nyeri meg a számháborút, és egy különleges nyereménnyel gazdagodik. Aki még szeretne maradni, sima TDM játékkal zárjuk a napot 16:00-ig.

A játék folyamatos, nem tartunk szüneteket, bármikor kiállhattok, ha szeretnétek, de kérjük, hogy ne egyszerre álljatok ki sokan, hogy ne álljon meg a játék.

FRAKCIÓK, IRÁNYÍTÁS

Oldalirányításos játék lesz, hozzatok rádiót. A tapasztaltabb játékosokat kérjük legyenek toleránsak a kezdőkkel. A játék során a kezdőket folyamatosan segíteni, tanítani fogjuk. Ha egy tapasztaltabb játékos kedvet érez hozzá, köszönettel fogadjuk, hogy segít eligazodni a kezdőknek az airsoft világában.

A dresscode szigorúan ellenőrizve lesz! Kérünk mindenkit, hogy dresscode-nak megfelelően öltözzön, ezzel megelőzve a baráti tüzeket és nézeteltéréseket.

SAS OSZTAG DRESSCODE: Bármilyen egységes terepszínű katonai egyenruha felső és alsó testen. Ezen az oldalon tilos egyszínű zubbonyt vagy nadrágot viselni (a mellény ez alól kivételt képez). Ghillie, sisak, patrol cap, bonnie jöhet. A rajok lehetőség szerint próbáljanak meg egységes mintázatra törekedni. Oldalparancsnok: Dani

APACS OSZTAG DRESSCODE: Egyszínű katonai vagy civil/pmc ruházat. Ezen az oldalon tilos terepmintás zubbonyt vagy nadrágot viselni (a mellény ez alól kivételt képez). Baseball sapka, fejkendő jöhet. A rajok lehetőség szerint próbáljanak meg egységes ruházatra törekedni. Oldalparancsnok: Pipacs 

MEDIK RENDSZER

Aki találatot kap, tisztán hallható módon jelzi, és azonnal felveszi a találatjelzőt. Nyílt terepen 5 métert arrébb kúszhat fedezékbe, épületben 2 métert. Klasszikus medik gumis rendszer lesz: a kijelölt medik 1 perc kézrátétellel gyógyítja a társait 1 medik gumit elhasználva. A mediket csapaton belül bárki meggyógyíthatja 2 gumit elhasználva. Kereszt medikelés is lehetséges. Késelés, gránát- és bombatalálat nem medikelhető! Kivérzési idő 5 perc. Újjáéledés kizárólag a HQ-n, visszaállási idő 10 perc.

SZABÁLYRENDSZER 

 • KÉRJÜK, A JÁTÉKRA MINDENKI FELKÉSZÜLTEN ÉRKEZZEN! Olvassátok el a feladatokat és a játék történetét, hogy ne a játék folyamán legyen probléma abból, hogy nem tudjátok, mit kell csinálni. Rajban mozgás, feladatmegoldás, felderítés, területvédelem lesz a feladat. VÁP nem támadható.

 • Szigorú parancsnoki lánc lesz jellemző minden oldalon, ahol a rajparancsnok vagy rádiós tartja az oldalparancsnokkal a kapcsolatot. Utasításait mindenki szigorúan veszi és maradéktalanul végrehajtja, legalábbis arra törekszik.

 • A játék során nem szabad önhatalmúan szabályokat generálni, és azokat egymáson számonkérni. Amennyiben probléma, vita, valódi sérülés stb. merül fel a játék során, a szervezői csatornán (8-as) jelezzétek a szervezők felé, és ők rögtön orvosolják a problémát.
 • GRÁNÁT SZABÁLYOK: Csak 85 decibel alatti gránátok játszhatnak, Thunder B gránátból csak a gumikupakos. Gránát használata: Csak gurítva vagy beejtve az épületbe (tilos függőlegesen fel- vagy ledobni), a gurítás pillanatában el kell hangozzon a „gránát!” felkiáltás. A gránát 5 méteres körzetében mindenki halott, kivéve aki szilárd fedezék mögött áll (szilárd fedezék = betonfal, téglafal, kábeldob, jármű, ajtó).

 • MOTOZÁS SZABÁLYOK: Ha kilőttél egy embert, odamész, és „motozás!”-ra szólítod fel. Ő ekkor köteles átadni a játékelemet, ami nála van. Nem rejtheti el, és nem várhatja el, hogy áttúrják a zsebeit. Motozni csak kivérzési időn belül lévő játékost lehet. Ha a kivérzési idő lejárt, a játékos perpill nincs játékban, tehát nem motozható. Akit kilőnek, de nem motozzák meg, nem kell leraknia a nála lévő tárgyakat.

FEGYVERBÉRLÉS

Fegyverbérlési igényt legkésőbb a játék előtti SZERDA 16:00-ig lehet leadni. Ha fegyvert szeretnél bérelni, telefonon hívd a szervezőt, privát üzenetekre nem mindig tudunk rögtön reagálni.

A fegyverbérlés díja 5000 Ft/fő. Csak annak tudunk fegyvert bérbe adni, aki letétbe adja a bérlés idejéig fényképes okmányát (személyi igazolvány/jogosítvány/útlevél).

A fegyverbérléshez tartozó csomag tartalma:

 • 1 db kézi fegyver
 • 1 db paintball maszk (egész arcot takar)
 • 1 db tár a fegyverhez
 • 1 db akkumulátor a fegyverhez

FIGYELEM! A bérlés BB töltényt nem tartalmaz, azt külön szükséges megvenned airsoft boltban vagy aznap reggel is tudsz vásárolni a szervezőtől.

MIT HOZZ MAGADDAL?

Ha még kezdő vagy, és nem tudod, mire számíts egy airsoft játékon, csekkold az alábbi listánkat.

Amire mindenképp szükséged lesz:

✅ A fegyvered, akksi, tárak (amennyiben nem tőlünk bérled a felszerelést)
✅ Egy napi hideg élelem és víz
BB töltény
✅ Munkavédelmi szemüveg (amennyiben nem tőlünk bérled a felszerelést)
✅ Találatjelző (sárga sapka, rongy vagy láthatósági mellény)
✅ Játszós ruha, amit nem sajnálsz (semleges színű, ami jól rejt)
✅ Kemény talpú cipő

Amit még javaslunk:
✅ CB rádió
✅ Másodfegyverek, pisztoly, gumikés, gránát
✅ Kesztyű
✅ Rácsos maszk
Térdvédő, könyökvédő
✅ Tárdobó zseb, taktikai mellény

JOGI NYILATKOZAT

A Játékon mindenki csak saját felelősségére vehet részt. A jogi felelősségi nyilatkozatot a regisztrációnál kötelező aláírni (dokumentumoknál feltöltve megtalálod).
Fiatalkorúak aláírt szülői nyilatkozatot hozzanak magukkal (dokumentumoknál feltöltve megtalálod).
A terület veszélyforrásainak feltárására mindenkinek lehetőséget biztosít a szervező a játék napján 08:00 és 10:00 között. A területet minden játékos saját felelősségére használja, az esetleges sérülésekért a szervező nem vállal felelősséget.

A rendezvényen részt vevők automatikusan beleegyeznek, hogy képfelvétel készüljön róluk. Az itt készített fotókat az Airsoft Játékszervezés Facebook és AirsoftNexus oldalán fogjuk közzé tenni.

https://www.facebook.com/airsoftjatekszervezes

https://www.airsoftnexus.com/oldalak/26-pipacs-airsoft

SZERZŐI JOGOK

Kedves Konkurens Játékszervező!

Tisztelettel megkérünk, hogy az általunk sok-sok munkával megalkotott sémát, játékelemeket, történeteket, térképeket, stb. legalább részben fogalmazd át, ne egy az egyben kopizd le. Ha már nincsenek saját ötleteid, és rólunk másolsz, legalább arra vedd a fáradságot, hogy várj pár hónapot egy a miénkhez hasonló játék kiírásával, mert már nem csak nekünk szúr szemet, hanem a játékosoknak is. Köszi :)

Esemény információ

Esemény kezdete 2023-10-01 08:00
Esemény vége 2023-10-01 16:00
Kapacitás 60
Regisztrált 0
Helyek 60
Egyszemélyes ár 5500 Ft
Létrehozta Sára Pipacs Harmath
Helyszín Fóti Légvédelmi Rakétabázis
Csatolmány Airsoft Jatekszervezes SZULOI BELEEGYEZO NYILATKOZAT.doc
JOGI NYILATKOZAT.pdf

Szervezők

Oldal és belépőjegy információ

Oldalak / Csoportok Helyek
SAS OSZTAG

terep oldal

0/30
APACS OSZTAG

civil oldal

0/50

Az eseményt visszavonták. Nem fogadunk több regisztrációt.

Helyszín térkép