Válasszon nyelvet

#hashtagek

#arahse
124 poszt
#airsoft
116 poszt
#szu_airsoft
112 poszt
#arahseairsoft
103 poszt
#csypanther
88 poszt
#BLSAirsoft
87 poszt
  Bejelentkezés

Naptár napválasztó

Pályafejlesztő Rendhagyó nap

5 / 0 | 2023-12-10 10:00:00 - 2023-12-10 17:00:00 | Csongrádi CQB Airsoft Pálya
? Különleges és felejthetetlen élményre hívnánk Titeket! Csatlakozzatok hozzánk egy rendhagyó pályafejlesztés és sütőgetés + pizzával tarkított napra, ahol nyugodt tempóban, családias környezetben fejleszthetjük együtt a csongrádi CQB pályát! ??
A résztvevőinknek garantáltan nem marad üres a gyomruk, hiszen a kaja + üdítő mindenki számára ingyenes! A ráadásul a lelkes résztvevőink még külön ajándékot is kapnak - egy bármikor felhasználható ingyen játékjegyet! ??
Csatlakozz hozzánk és hozd magaddal aznapra azt a finomságot vagy üdítőt, amit szívesen megosztanál a többiekkel. Érdemes olyan ruházatot választani, amiben nem bánod, ha kicsit füstszagú vagy koszos lesz a nap során. ??
Egy olyan napra hívlak Titeket, ahol a játék, jó társaság és a finom ételek együttesen alkotják meg az emlékezetes pillanatokat! ?? Ne hagyjátok ki, várunk szeretettel! ??
 
Csatlakozzatok hozzánk a vasárnapi pályafejlesztőn és szerezzetek ingyenes jutalmakat! ? Minden lelkes résztvevő és az építőanyagokkal érkező vendég kap egy-egy ingyen "bármikor" felhasználható játékjegyet! ?️ De ez még nem minden! A nap leglelkesebb és legtöbb építőanyagot hozó személy különleges ingyen belépőt és ingyen felszerelés jegyet is nyer! ? Gyere el, és segítsd a csongrádi cqb airsoft pálya fejlesztését! ?‍♂️?️ Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget! ?
 
Néhány fontos információ: Kérjük, válassz olyan ruhát, ami nem probléma, ha füstös és koszos lesz. Ne felejts el üdítőt és nassolnivalót hozni! ?? Ha sütögetni szeretnél, hozz magaddal vislit vagy bármit amit szeretnél megsütögetni, és mi biztosítjuk hozzá a nyársakat! ????

Esemény információ

Esemény kezdete 2023-12-10 10:00
Esemény vége 2023-12-10 17:00
Kapacitás Nem limitált
Regisztrált 5 [Lista]
Egyszemélyes ár Ingyenes
Létrehozta Giricz [Hawk] Balázs
Helyszín Csongrádi CQB Airsoft Pálya

Szervezők

Oldal és belépőjegy információ

Oldalak / Csoportok Helyek
Facebook 0/0

Erre az eseményre már nem lehet jelentkezni

Helyszín térkép