Válasszon nyelvet

#hashtagek

#arahse
124 poszt
#airsoft
116 poszt
#szu_airsoft
112 poszt
#arahseairsoft
103 poszt
#csypanther
88 poszt
#BLSAirsoft
86 poszt
  Bejelentkezés

Naptár napválasztó

Pályanyitó feladatos Airsoft Játék Moosnmagyaróváron Update:11/04

60 / 0 | 2023-11-04 08:30:00 - 0000-00-00 00:00:00 | United Base Mosonmagyaróvár
IDŐPONTVÁLTOZÁS! A várható időjárásra való tekintettel a játékot November 4-én szombaton rendezzük meg!
 
Pályanyitó feladatos Airsoft játék
 
Szia, megkérlek, hogy nyomj rá a FB eseménynél az ott leszek gombra, ha szeretnél jönni. Már csak azért is, mert az előregisztálóknak Tamara (a büfés) ajándékkal készül. ?
Indulás előtt kérlek olvasd végig a játék feladatait és szabályait. Ne 1 órás legyen az eligazítás. Gondolom játszani jössz és nem minket hallgatni. Köszönöm!
 
Szeretettel várunk mindenkit a United Base Mosonmagyaróvár pályánkon egy jó hangulatú, feladatmegoldós, pörgős, pálya nyitó AIRSOFT játékra.
Ha kipróbálnád az airsoftot, de még nincs felszerelésed, arra is van megoldás! Hívj bátran: 06/30/3403176
 
A játék ideje alatt büfé üzemel. Házi finomságok Tamarától, kézműves szendó és üdítő. Minden előregisztrált (Ott leszek) résztvevő Welcome ajándékot kap.
 
A játék célja, hogy mindenki jól érezze magát, kellemesen kikapcsolódjon és pozitív élményekkel gazdagon menjen haza, ezért mindenkit megkérünk a becsületes, és legfőképpen a veszekedés mentes játékra. Ez egy játék, nem háború! A renitenseknek egy figyelmeztetés után megköszönjük a részvételt!
 
Jöjjön a lényeg:
Az oldalak egyenlő létszámban elosztva, piros és kék, minimum 5 cm széles szalaggal a bal felkaron jelölve. (mindkét színű szalagot hozz magaddal) Melyek az oldalparancsnokok által létszámtól függően 2-4-6 fős rajokra lesznek osztva. Csapatonként egy oldal parancsnok és rajonként egy-egy rajparancsnok lesz “Önkéntes” ? alapon kijelölve. A raj kiosztás a VÁP-on változtatható.
Akinek van, kérem hozzon rádiót. (rajonként minimum 1 kötelező) Csatorna kiosztás:
PMR 8-Szervező; PMR 1-Piros; PMR 5-Kék; (lehallgatás nem megengedett, kérlek ne tedd)
Az oldal parancsnok is mehet valamelyik rajjal, ha szeretne, viszont találat után csak 2 társa medikelheti fel és medikelés után 5 percig rádión nem adhat utasításokat.
 
Előre ismertetett feladatok:
 
Piros csapat: VÁP a falu szélén kijelölve. Feladatuk a zászló kitűzése és a falu védelme.
Az oldal parancsnok kiküld felderítő rajokat, akik felderítik az erdőt, megkeresik a megjelölt pontot. Rádión jelzik, ha megtalálták. Csak ekkor indulhat egy raj a zászlóval a kitűzési pontra. A zászló csak a VÁP-on adható át más rajnak.
A zászló a piros csapattól út közben nem rabolható, visszaállás esetén visszaviszik a VÁP-ra, ahonnan újraindul.
Ha a zászlót sikerült kitűzni, azt jelenteni kell a szervezőnek. Innentől 30 percig tartani kell a zászlót. Az utolsó bomba felrobbanása után ez az időtartam 15 percre csökken, ha az több, mint 15 perc. Ha az idő letelt a Piros csapat nyert.
Abban az esetben, ha a zászlót megszerezte a kék csapat azt el kell juttatnia az utolsó ferobbantandó épületbe, és a bombával együtt felrobbantani. Figyelem a bombák robbantási sorrendjét továbbra is be kell tartani. A zászlót elrejteni, ruházatal eltakarni nem lehet, annak láthatónak kell lennie. A zászlót a piros csapat vissza rabolhatja és megkísérelheti újra a kitűzést és a 30 perces megtartást a korábbi eljárás szerint. Azaz a zászló a piros csapattól a kitűzésig nem rabolható, visszaállás esetén visszaviszik a VÁP-ra, ahonnan újraindul.
Az utolsó bomba felrobbantásakor a piros oldalnak a falun belül megszűnik a medik és csak egy életük marad és nem állhatnak vissza. Ha sikerül a faluból a komplett rajnak kijutnia akkor nekik újra él a medik lehetősége, ha nem jut ki a komplett raj, akkor vissza kell térniük a falu védelmére.
 
Kék csapat: VÁP az erdőben kijelölve. Feladatuk a falu elfoglalása és a kitűzési pont védelme.
A kijelölt rajok az erdőtől indulva sorban elfoglalják az épületeket, telepítik a bombát 5 perces időzítővel. Robbanás után mehetnek a következő épületbe. Ha a bombát hatástalanította a piros csapat, azt ott kell hagynia és a kék csapatnak vissza kell szereznie. Vagy elrabolt zászló esetén tűzszünetet hirdetve el kell cserélni az adott épületet (felrobbantottnak minősül) a zászlóval. Az utolsó épület felrobbantását jelzik a szervezőnek. Innentől kezdve a piros csapatnak a faluban megszűnik a medik lehetősége és a raj szintű visszaállás is.Találat után a személyek kiállnak a VÁP-ra. Ha felmorzsolódik a védelmi erő (nincs élő piros a falu területén) a kék csapat nyert.
További feladat a zászló kitűzésének megakadályozása, vagy a kitűzött zászló megszerzése és felrobbantása. Ha a zászlót megszerezték a kitűzési pontról, akkor azt el kell juttatni a faluba és az utolsó bombával együtt megsemmisíteni. Vagy elcserélhetik arra az épületre, ahol a bomba van. Onnantól az az épület felrobbantottnak minősül. A zászlót elrejteni nem lehet.
Ha a szervező úgy ítéli meg, hogy a játékon gyorsÍtani, vagy lassítani kell, akkor rádión vagy a HQ-n kioszthat egyes rajoknak, csapatoknak újabb feladatokat. (Figyelem, ezáltal kettős ügynökök, kémek is lehetnek köztetek.)
 
Szükséges kellékek:
MASZ2015 szerinti védőfelszerelés
kullancsriasztó
Piros és kék, minimum 5 cm széles karszalag
PMR rádió
 
Alapszabály: MASZ2015 + kiegészítés:
A játéktértől elzárt területekre a belépés tilos és balesetveszélyes!
A falun belül vagy, onnan kilőni vagy oda belőni csak 1-es lövéssel.
Csak célzott lövés adható le.
Egy A4-es lap méreténél kisebb résen átlőni csak 5 méternél távolabbról lehet.
A lepattanón kívűl minden találat számít.
Fegyver találat esetén, hangos “fegyver tálat, másodlagosra váltok!” felkiáltás után a másodlagos fegyverrel tovább lehet játszani. Az elsődleges fegyvert újra használni csak medikelés/visszaállás után lehet.
Találat után a halott nem mozdul, nem mutogat, nem beszél. Max elfekszik, ha a tűzvonalban van és MEDIK kiáltásokkal kérhet mediket.
Korlátozás nélkül, mindenki medikelhet. (öngyógyítás, láncmedik, több ember egyszerre medikelése nem lehetséges) A medik időtartama 30 másodperc. Folyamata az eligazításon bemutatásra kerül. Medikelés közben a másodlagos fegyver használható. Az elsődleges fegyver használata esetén a medikelést újra kell kezdeni.
Találat jelzése többszöri hangos “Hit, Találat, Megvolt” kiáltással, továbbá kéz felemeléssel kell jelezni. Ennek ellenére még lehet hogy bekapsz 1-2 találatot, megeshet, fogadd el.
A kivérzés 5 perc.
Amennyiben nem kapsz mediket a társaidtól 5 percen belül, többszöri hangos: “Raj szintű visszaállás” felkiáltások és a találatjelzők kendők “felszerelése”után az egész raj visszaáll a VÁP-on.
Felemelt kezű és fejen vagy vállon, azaz jól látható helyen, találat jelzővel felszerelt játékos nem lőhető! Ha csak le van engedve a fegyver és úgy sétálgatsz ne háborogj, ha bekapsz még 1-2 találatot.
A VÁP pontot érintve azonnal folytatható a játék.
Késelés csak osonva 1db X-et ejtve. Futva tilos. Halott esetén elég 1 vágás, amivel lenullázható a kivérzési idő, azaz raj szintű visszaállás a következmény.
Késelés, gránát nem medikelhető.
Hanggránát 5m-es sugarú körben, BB szóró csak BB találat esetén hatásos.
1 másodpercen belüli közös találat (összelövés) esetén vagy mindkét fél megadja, vagy, ha van rá lehetőség javasolt a kő-papír-olló.
Jó hangulatú, változatos és változó ? feladatokkal teli, pörgős, kontakttal teli, fárasztó játékra számítsatok.
 
Pályatámogatási díj: 4.000Ft
Kapunyitás 8:30, Chronó: 9:00, saját BB-vel Joulra; eligazítás: 9:30, utánna játék. A játék vége: kifulladásig ? (jellemzően 14:00+-2 óra)
Az időjárás és a résztvevők számának függvényében a változtatás jogát fenntartjuk!

Esemény információ

Esemény kezdete 2023-11-04 08:30
Kapacitás Nem limitált
Egyszemélyes ár 4000HUF
Létrehozta Takács Roland (United Arms Airsoft Team)
Helyszín United Base Mosonmagyaróvár

Helyszín térkép