Válasszon nyelvet

#hashtagek

#arahse
124 poszt
#airsoft
123 poszt
#szu_airsoft
114 poszt
#arahseairsoft
103 poszt
#csypanther
88 poszt
#BLSAirsoft
87 poszt
  Bejelentkezés

A dokumentum jelenleg szerkesztés alatt áll. Még sok minden hiányzik.

Az AIRSOFTNEXUS oldal használata minden felhasználó részére ingyenes. Weboldalunk használatával Ön beleegyezik abba, hogy az airsoft szabadidős hobbival kapcsolatos hirdetéseket jelenítsünk meg Önnek. Nem adjuk el az Ön személyes adatait hirdetőknek, és nem osztunk meg olyan információkat, amelyek közvetlenül azonosítják Önt. Az adatvédelmi beállítások lehetővé teszik, hogy bármikor áttekintse és megváltoztassa adatvédelmi döntéseit. Küldetésünk az airsoft közösségnek eszközt biztosítani a közösség zavartalan építéséhez, megerősítéséhez.

Szolgáltatásunk

Lehetővé tesszük, hogy kifejezze magát, kommunikáljon barátaival, ismerőseivel, üzenetek küldésével, állapotfrissítésekkel, csoportok, oldalak, szavazás létrehozásával, használatával.
Piacterünkön felhasználóink saját tulajdonú termékeiket mutathatják be.
Az AIRSOFTNEXUS nem végez kereskedelmi közvetítő tevékenységet, ez minden esetben a felhasználók közt történik.
Segítünk önnek kapcsolatot teremteni az Őn számára fontos emberekkel, csoportokkal, vagy csapatokkal, vagy akár vállalkozásokkal.Követheti és jelentkezhet az Esemény naptárban kiírt eseményekre. 

Nem kívánunk teret adni az ártalmas és káros viselkedésnek, közösségünk védelme fontos a számunkra, hogy biztonságos és jó hangulatú teret biztosítsunk az airsoft közösség építéséhez.
Ha ilyen tevékenységről értesülünk, a káros tartalmakat töröljük, hozzáférést letiltjuk és adott esetben a felhasználói fiókot töröljük. Amennyiben törvénysértő magatartást tapasztaltunk a hatóságokat értesítjük és átadjuk az általunk tárolt bizonyítékokat.

Igyekszünk könnyen használható és áttekinthető, de minden az airsoft közösség számára fontos funkcióval rendelkező rendszert kiépíteni. Ennek érdekében a felhasználóinkról rendelkezésünkre álló adatokat elemezzük hogy megértsük hogyan használják applikációnkat. Felméréseket végzünk, valamint új funkciók tesztelünk és hibaelhárítást folytatunk. 

Finanszírozás

Alapvető szolgáltatásunk amely a AIRSFOTNEXUS indulásakor elérhető ingyenes és az is marad minden felhasználó számára. Működésünket a jövőben szponzorok és reklámok finanszírozzák, illetve a késsőbiekben prémium szolgáltatások fejlesztésével is tervezzük fedezni.
A megjelenő reklámokkal igyekszünk nem zavaró módon az airsoft közösség számára hasznos információt prezentálni.

A felhasználók kötelezettségei

A regisztrációval a felhasználó elfogadja Általános Szolgáltatási Feltételeinkben és Adatvédelmi Tájékoztatónkban leírt feltételeket. 
Fontos számunkra a közösség fejlődése és biztonsága, amelyek érdekében az alábbi kötelezettségeket vállalja a rendszerünkbe regisztráló felhasználó.

Ki használhatja az AIRSOFTNEXUS-t

Ha véleményünket és tetteinket felelősen felvállaljuk, közösségünk biztonságosabb és hitelesebb. Emiatt a következőket kell tennie:

 • Használja ugyanazt a nevet, mint a mindennapi életben.
 • Pontos adatokat adj meg magadról.
 • Csak egy (saját) fiókot hozzon létre, és használja az idővonalát személyes célokra.
 • Ne ossza meg jelszavát, ne adjon hozzáférést fiókjához másoknak, és ne adja át fiókját másnak (az engedélyünk nélkül).

(A nyilvánvalóan hamis névvel regisztrált felhasználó fiókját figyelmeztetés nélkül töröljük.)

Igyekszünk mindenki számára elérhetővé tenni szolgáltatásunkat, de nem használhatja az AIRSOFTNEXUST, ha:

 • 13 évesnél fiatalabb vagy.
 • Korábban letiltottuk fiókját, mert megsértette feltételeinket vagy irányelveinket.
 • A vonatkozó törvények értelmében Ön tiltott tevékenységet folytat.

Mit oszthat meg és mit tehet az AIRSOFTNEXUS-on

Fontos számunkra, hogy a megosztott tartalmak ne legyenek károsak semmilyen módon, anyagilag sem a közösségünk bármely tagjára. Ezért a következőket vállalja az Őn által megosztott tartalmakkal kapcsolatban.

 1. Nem ad hamis, vagy félrevezető információt az Őn által megosztott termékekről.
 2. Nem oszt meg jogellenes, félrevezető, diszkriminatív vagy hamis tartalmakat.
 3. Nem sérti meg valaki más jogait, beleértve a szellemi tulajdonjogokat is.
 4. Nem tölthet fel vírusokat vagy rosszindulatú kódokat, és nem tehet semmit, ami letilthatja, túlterhelheti vagy ronthatja applikációnk megfelelő működését vagy megjelenését.
 5. Nem férhet hozzá és nem gyűjthet adatokat automatizált eszközökkel (előzetes engedélyünk nélkül), illetve nem kísérelhet meg olyan adatokhoz hozzáférni, amelyekhez nincs engedélye.

Eltávolíthatjuk vagy letilthatjuk azokat a tartalmakat, amelyek sértik ezeket a rendelkezéseket. Szélsőséges esetben letilthatjuk hozzáférését minden szolgáltatásunkhoz.

Közösségünk támogatása érdekében javasoljuk, hogy jelentse azokat a tartalmakat vagy magatartásokat, amelyekről úgy gondolja, hogy sértik jogait (beleértve a szellemi tulajdonjogokat is), illetve feltételeinket és irányelveinket.

Jogok és engedélyek amivel felruház minket

Engedély az Ön által létrehozott és megosztott tartalom használatára: 

 • Egyes Ön által megosztott vagy feltöltött tartalmak, például fényképek vagy videók, a szellemi tulajdonra vonatkozó törvények által védettek lehetnek.

Ön a szellemi tulajdonjogok (például szerzői jogok vagy védjegyek) tulajdonosa minden olyan tartalomra vonatkozóan, amelyet Ön létrehoz és megoszt az AIRSOFTNEXUS-on. A jelen Feltételekben semmi sem vonja el a saját tartalmaihoz fűződő jogait. Szabadon megoszthatja tartalmait bárki mással, ahol csak akarja.

Szolgáltatásaink biztosításához azonban szükségünk van bizonyos jogi engedélyekre (az úgynevezett „licencekre”) a tartalom használatához. Ez kizárólag termékeink és szolgáltatásaink biztosítására és fejlesztésére szolgál, a fenti 1. szakaszban leírtak szerint.

Pontosabban, amikor olyan tartalmat oszt meg, tesz közzé vagy tölt fel, amelyre szellemi tulajdonjogok vonatkoznak a Termékeinken vagy azokkal kapcsolatban, akkor nem kizárólagos, átruházható, tovább engedélyezhető, jogdíjmentes és világméretű hosztolási engedélyt ad nekünk, felhasználhatja, terjesztheti, módosíthatja, futtathatja, másolja, nyilvánosan előadhatja vagy megjelenítheti, lefordíthatja, és abból származékos műveket hozhat létre (az Ön adatvédelmi beállításaival összhangban). Ez például azt jelenti, hogy ha megoszt egy fényképet, akkor engedélyt ad nekünk annak tárolására, másolására és másokkal való megosztására (ismét, az Ön beállításaival összhangban). A licenc megszűnik, ha tartalma törlődik rendszerünkből.

Fiókja törlésével a tartalmat egyenként vagy egyszerre is törölheti.

Fiókja törlése után megtagadhatjuk megtagadhatjuk, hogy új fiókot hozzon létre. Fontos számunkra, hogy az airsoft közösségben minden felhasználó felelősséget vállaljon tetteiért, véleményéért.

Amikor törli a tartalmat, azt a többi felhasználó már nem láthatja, de előfordulhat, hogy máshol a rendszereinkben továbbra is jelen lesz, ahol:
az azonnali törlés technikai korlátok miatt nem lehetséges (ebben az esetben a tartalmat a törléstől számított legfeljebb 90 napon belül töröljük);

az Ön tartalmát mások a jelen licencnek megfelelően felhasználták, és nem törölték azt (ebben az esetben ez a licenc a tartalom törléséig érvényben marad); vagy ahol az azonnali törlés korlátozná a lehetőségünket:

 1. illegális tevékenység vagy feltételeink és irányelveink megsértésének kivizsgálása vagy azonosítása (például Termékeink vagy rendszereink visszaéléseinek azonosítása vagy kivizsgálása);
 2. betartani egy jogi kötelezettséget, például a bizonyítékok megőrzését; vagy
 3. igazságügyi vagy közigazgatási hatóság, rendészeti vagy kormányzati szerv kérésének eleget tenni;

ebben az esetben a tartalmat legfeljebb annyi ideig őrzik meg, ameddig a megőrzés céljaihoz szükséges (a pontos időtartam eseti alapon változik).

A fenti esetekben ez a licenc mindaddig érvényben marad, amíg a tartalom teljesen törlődik.

 • Engedély a nevének, a profilképének és a hirdetésekkel és a szponzorált tartalommal kapcsolatos tevékenységeivel kapcsolatos információk használatára: 

Engedélyezi számunkra, hogy nevét és profilképét, valamint az AIRSOFTNEXUS-on végzett tevékenységeiről szóló információkat a hirdetések, ajánlatok mellett vagy azokkal kapcsolatban használjuk, és egyéb szponzorált tartalmak, amelyeket termékeinken jelenítünk meg, az Ön ellenszolgáltatása nélkül. Például megmutathatjuk ismerőseinek, hogy érdeklődik egy meghirdetett esemény iránt, vagy lájkolt egy AIRSOFTNEXUS oldalt, amelyet egy olyan cég készített, amely fizetett nekünk, hogy megjelenítsük hirdetéseit az AIRSOFTNEXUS-on. 

 • Engedély az Ön által használt vagy letöltött szoftver frissítéséhez: Ha letölti vagy használja szoftverünket, akkor Ön engedélyt ad nekünk a szoftver frissítésére és telepítésére, ha azok elérhetők.

Szervezői jogosultság

A közösségi oldalon minden regisztrált felhasználó használhatja az "Programok" menü pont alatt található applikációt, amelyben egyszerűsített formában eseményt írhat ki, oszthat meg ismerőseivel és a közösségi platform felhasználóival.

Az Esemény naptár ikon alatt található multifunkciós alkalmazásunk kifejezetten airsoft események meghirdetésére és menedzselésére készült. Ezt minden felhasználónk eléri és használhatja események keresésére, regisztrációra a meghirdetett eseményekre.

Az Esemény szervezői alkalmazásunkat kizárólag a Szervező sztátusszal és jogosultsággal rendelkező felhasználóink használhatját események kiírására, regisztrációk fogadására.

A következő feltételek mellett hozzáférést biztosítunk bővített Esemény szervezői alkalmazásunkhoz minden 18. életévét betöltött személynek:

 1. igazolhatóan legalább 3, minimum 70 fős airsoft eseményt bonyolított le a múltban, vagy legalább 3 hónapja, heti rendszerességgel bonyolít le 20 fő feletti airsoft játékokat
 2. rendezvényeit hivatalosan, számlával bonyolítja, sport egyesületként, cégként, vagy vállalkozóként TEÁOR számmal rendelkezik
 3. Sport egyesületek külön elbírálás alá eshetnek, amennyiben a közel múltban kezdtek airsoft rendezvények szervezésébe, ezt mi minden eszközzel igyekszünk támogatni.
 4. Egyedi esetben adunk szervezői jogosultságot az airsofttal kapcsolatos non-profit rendezvények meghírdetéséhez és lebonyolításához.

A Játékszervezői státusz a következő előjogokkal jár

 1. privát Játékszervezői csoport hozzáférés és elsőbbségi támogatás
 2. megkülönböztető jelzés a közösségi oldalon
 3. egyedi mezők hozzáadásának kérelmezése az Új Esemény (létrehozás) űrlaphoz
 4. játékszervező alkalmazás fejlesztésének befolyásolása szavazás formájában

Az eseményeket az AIRSFOTNEXUS-on kívül álló szervezők, szervezetek rendezik. Az általuk feltűntetett információkért és az általuk rendezett események lebonyolításáért semmilyen formában nem vállalunk felelősséget.

 

Hozzászólások (0)