Válasszon nyelvet

#hashtagek

#arahse
123 poszt
#airsoft
114 poszt
#szu_airsoft
110 poszt
#arahseairsoft
102 poszt
#csypanther
88 poszt
#BLSAirsoft
86 poszt
  Bejelentkezés

Urban Fight - Survivor2 - Alagimajor

53 / 0 | 2024-04-14 08:30:00 - 2024-04-14 17:00:00 | Alagimajor airsoft pálya

Várunk szeretettel az URBAN FIGHT - Survivor2 játékunkra!
Taktikázz úgy, hogy életben maradj!
Sok- sok hazavihető élmény, jó társaság. Már csak te hiányzol, mert KÖZTÜNK A HELYED!
Kérlek olvasd el figyelmesen a játékkiírást!
Helyszín: Alagimajor Paintball pálya
Térkép: http://bit.ly/alagimajor-terkep
Dátum: 2024-04-14
Belépő: 6000 Ft
Kapu nyitás: 08:30
Készülődés, regisztráció, kronózás: 08:30-10:15-ig
Eligazítás és kezdés: 10:20
(Érkezhetsz később, akkor eligazítás után tudsz regisztrálni, kronózni.
Játék vége: 16:20
Kapu zárás: 17:00
Felszerelésbérlés:
ITT TUDSZ REPLIKÁT IGÉNYELNI ŰRLAPPAL
https://forms.gle/JdefbYK7hRWPThMZ7
Fegyver, tár, védőmaszk, karszalag, 800 db lövedék 4500 Ft. Kérlek jelezd bérlési szándékodat!
Kérdés és információ:
Gerő Péter
+36306707321
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Minden replikát csőtorkolati energia alapján mérünk
A te lövedékeddel mérjük az energiát az eseményt megelőzően.
Az alábbi értékek lesznek a MAXIMÁLIS értékek:
Karabély / pisztoly: 1.63 Joule
DMR: 2.31 Joule
Sniper: 3,33 Joule
Sűrű eseményközbeni kronózás lesz, ahol mérünk, majd, megmérjük precíziós
Az eseményen a játék szabálykövetését figyelő Trusty-k is részt vesznek! Ha úgy ítélik meg, akkor mint szervező intézkednek az ilyen kártya felmutatásával. Az TRUSTY-k szava minden esetben a mérvadó. Ileltve a szervezők tesztlövések leadásával ellenőrizhetik a találatmegadásokat!
Ha új vagy nagyjából, vagy nálunk még nem játszottál, akkor kérlek nézd meg ezeket a videókat:
Eligazítás 1:
https://www.youtube.com/watch?v=TIkiS_17mBM&t=129s
Eligazítás 2:
https://www.youtube.com/watch?v=g5W4N2JoiZ0&t=380s
Kronózás:
https://www.youtube.com/watch?v=leRCr1bwD40
A feladatok a helyszínen szóban és írásban is ismertetve lesznek!
BB és tárlimit:
Tárlimint nincs, BB limit:
-lövész 600 db
-DMR 200 db
-Sniper: 100 db
Tárazás csak a visszaálló ponton lehetséges
Dresscode: nincs, A csapatokat piros/kék, vagy piros/ sárga karszalaggal fogjuk megkülönböztetni.
Medik rendszer: Minden személy gyógyíthat mindenkit. Találat esetén a sérült hangosan kíáltva „medik”,”felcser”-t hív magához segítséget. A gyógyítás kézrátétellel -vagy lábak összeérintésével történik, mely nem megszakítva 1 percig kell tartania. Ha ez letelet, szólni kell a sérültnek, hogy meg van medikelve. Két sérülés után, a játékos a visszaálló pontról folytathatja a játékot. 5 percet lehet várni arra, hogy valakit meggyógyítsanak. Ha ez az 5 perc letelt, akkor a játékos kivérzett, vissza kell állnia a visszaállópontról. Figyelem! Nincs „kivégzés”! Ami azt jelenti, hogy ha valaki épp felcserre vár, akkor nem lehet meg egyszer lelőni, lekéselni! A késelés és a gránát találat nem gyógyítható, azonnali visszaállást jelent. A gyógyítandó személyt fedezéknek haszálni TILOS és etikátraln!
A medikelést a játék előtti eligazításon be is mutatjuk.
KÖTELEZŐ FELSZERELÉS
-Airsoft sportra alkalmas védőszemüveg
-Narancssárga találatjelző kendő/ sapka
-Piros-kék vagy sárga karszalagok
-Megfelelő öltözet
-Megfelelő mennyiségű folyadék és élelem
JAVASOLT FELSZERELÉS
-Rádió
-Olyan mobil, amit nem sajnálsz játékba vinni!
-Airsoft sportra alkalmas arcot takaró védőmaszk
-Ellenálló, réteges öltözék és lábbeli
-Pótfegyver, pótakkumulátor (AEG esetén)
-Taktikai mellény, térd- és könyökvédő, taktikai kesztyű
-Mini elsősegély csomag
-Szúnyog és kullancs riasztó
Korrekt és jó hangulatú játékot szeretnénk tartani. Hozz magaddal sok-sok türelmet, toleranciát és jókedvet, de lesz nálunk is rengeteg, így számodra is tudunk biztosítani!
BIZTONSÁG
A legfőbb szempont a testi épség megőrzése! Sportrendezvényen veszünk részt, nem az életünkért harcolunk. Ezért a túlzott kockázattal járó akciók tilosak! Ilyen például a tetőről való leugrás, csapattárs bedobása az ablakon. Egyik ablakból átmászni a másikba a II. emeleten, stb A rendezvény teljes ideje alatt kötelező a megfelelő szemvédelem! (Airsoft védőszemüveg viselése)
TALÁLATOK
Minden találat találatnak számít. Attól függetlenül, hogy azt kitől kaptuk, meg kell adni.
A találatot hangosan kell jelezni: „hit, talált, megvolt, szép, stb kiáltással, valamint a kéz egyértelmű felemelésével is kell a találatot jelezni. A NARANCSSÁRGA találatjelzőt fel kell tenni jól látható helyre, pl.: fejre, fegyver csövének a tetejére. A narancssárga találatjelző kötelező felszerelés!
A fegyvertalálat esetén, ha van nálunk másik fegyver, akkor csak azt használva játszhatunk tovább, de ugyanúgy hangosan kell jelezni azt „fegyvertalálat!” jelzéssel. A késelés is találat, de azt nem szabad hangosan jelezni! A késelés nem medikelhető.
A találat nem megadása ETIKÁTLAN viselkedés! (lásd lentebb) A szándékos fájdalomokozás is súlyosan etikátlan! Pl.: A teljes játékos tiszta célpont, mégis direkt fejlövés leadása.
Figyelem! Mivel a találatjelző színe narancssárga, ezért kerüljük ezt a színt a ruházaton!
LÖVÉS LEADÁSA
Kizárólag 1-es lövés adható le az épületben és annak 10 méteres körzetében. A többi helyen lehet sorozatlövést is leadni. Figyelem! ez a szabály nem minden játékunkra igaz. Ha más szabályt alkalmazunk, akkor azt az eligazítás során ismertetjük!
A DMR fegyver és a mesterlövész fegyver minimális rálövési távolsága 20 méter. Tehát az ilyen fegyvert használóknál mindenképp kell lennie egy másodlagos fegyver! Figyelem! Csak bemért fegyverrel lehet a játékon részt venni!
PAJZS HASZNÁLATA
A játékok előtt a pajzsot be kell mutatni a szervezőnek. A pajzsot csak a pajzsot használó kezelheti, az találat esetén át nem adható. Ha kilövik a pajzsost, akkor azt magával kell vigye a visszaállópontig. A gránátot nem fogja meg a pajzs. Egyik gránátot sem, beleértve a 40mm-eset is! A pajzsos játékos csak pisztolyt és smg-t használhat, gépkarabélyt nem.
GRÁNÁT HASZNÁLATA, HATÁSA
Az eldobandó gránátok mindegyikére egy szabályt alkalmazunk: Ha 5 méteren belül működik el tőled és nem választ el tőle beton- vagy téglafal, akkor az találatnak számít, amely nem medikelhető, garantált visszaállást eredményez. Akkor is, ha a gránátot dobó esik bele ebbe a hatókörbe!
Minden gránát dobása előtt HANGOSAN kell jelezni: „GRÁNÁT!”
A 40 mm-es gránátok esetén pedig a kilőtt BB raj tényleges találatát minősítjük találatnak. Ez viszont ugyanúgy átviszi a pajzsot! A gránátot csak úgy lehet dobni/ejteni/gurítani, hogy azzal ne veszélyeztessük mások testi épségét! Az eseményeinken engedjük a nagy hanghatású gránátok használatát, de azokat be kell mutatni a játékot megelőzően a szervezőnek!
KÉSELÉS
Csak az erre a célra gyártott gyakorlókést szabad használni játékon való késelésre. A késelést el kell játszani, nem elegendő az ellenfelet egy pillanatra megérinteni a kés végével. Azonban túljátszani sem szabad. kerüljük a komolyabb testi kontaktust!
DRÓN HASZÁLATA
A drónt be kell mutatni a szervezőnek. A szabályzatot pedig a drón használójával ismertetjük
Füst és egyéb pirotechnikai eszközök:
Ezeket az eszközöket mindenképp be kell mutatni a szervezőnek. A használat lehetőségét és feltételeit a szervező ismerteti, mivel helyszínenként eltérnek a szabályok.
DOBATÁS
Szemből dobatás csak nagyon-nagyon indokolt esetben van. Csak akkor dobassunk, ha az ellenfél sokkal később venne észre minket, így a fölényünk egyértelmű. Célja a tudatos fájdalom okozásának kerülése. Fel kell azonban arra készülni, hogy az ellenfél el fogja vitatni a dobatás jogosságát!
ETIKUS JÁTÉK
Tilos a játékainkon mások szidalmazása, becsmérlése, a veszekedés és az ordibálás! Ha bárkivel probléma adódik, abban az esetben a szervezőhöz, vagy segítőjéhez kell fordulni. Amennyiben valaki sorozatosan nem követi a szabályokat, vagy etikátlanul játszik, azt nem engedjük a játékainkra.
Etikátlan magatartás a találat tudatos nem megadása. Ha valaki ilyet tapasztal, javasoljuk, hogy jelezze a szervezőnek vagy segítőjének személyesen, vagy a 8-as rádiócsatornán. Súlyosan etikátlan nem bemért fegyverrel játszani!
Játékon való részvétel feltételei:
A rendezvényen mindenki saját felelősségére vehet részt, amit a rendezvény előtt ezt az aláírásával igazolva elismeri.
A játékon tilos alkoholos befolyásoltság alatt részt venni, valamint ugyanúgy tilos tudatmódosítószerek használata is! Tiszta játékot szeretnénk!
A rendezvényeken a tiltott önkényuralmi jelképek viselése tilos.
A játékon a 18. életévét be nem töltött személy, csak szülői hozzájárulással vehet részt.
18 év alattiak CSAK aláírt szülői nyilatkozattal vehetnek részt!
Szülői hozzájárulás letöltése: https://bit.ly/szuloi_hozzajarulas
ÁLLTALÁNOS LEÍRÁS:
KAPUNYITÁS
A kapunyitás minden esemény leírásának elején megtalálható. Ettől az időponttól lehet a parkolót igénybe venni. A parkolóban a védőszemüveg használata KÖTELEZŐ! A parkoló területén -üresnek vélt replikából is lövést leadni TILOS!
REGISZTRÁCIÓ
A regisztráció kivétel nélkül később kezdődik, mint a kapunyitás. Ilyenkor fontos előkészületek zajlanak az eseménnyel kapcsolatban. Javasoljuk, hogy a regisztráció megkezdéséig készítsd össze a ruházatodat, felszerelésedet.
A regisztráció alkalmával szükséges a részvételi díjat megfizetni, illetve a hozzájárulási nyilatkozatot SZEMÉLYESEN aláírni.
KRONÓZÁS (fegyverbemérés)
Kronózni csak regisztráció után lehetséges! Fontos!!! MINDEN NÁLAD LÉVŐ REPLIKÁT hozz kronózásra! Minden játékot megelőzően bemérünk minden replikát, akkor is, ha például előző héten az megfelelt.
PRÓBALÖVÉS, hop-up beállítás:
A replika, irányzék, hop-up beállítása csak a szervezők által kijelölt területen engedélyezett!
ELIGAZÍTÁS
Az eligazítást megelőzően hangosan jelezzük, hogy hozzávetőlegesen mikor kezdődik az. A jelzett időpontig minden játékhoz szükséges dolgot bekészítve, teljes felszereléssel jelenj meg az eligazítás helyszínén. Semmiképp ne maradjon csapatjelző, találatjelző stb. a kocsiban. Fontos! Az eligazítás ideje alatt ne beszélgess, koncentrálj az ismertetett szabályokra, feladatokra mindenki érdekében!
JÁTÉK
Bizonyos játékainkon a játéketapok között van szünet. Arra kérünk, hogy a szünetet kezdd a tárak megtöltésével, gáz pótlásával, a következő játékra való felkészüléssel. Így a játékot el tudjuk kezdeni időben, egységesen és hatékonyan. . Az oldalirányításos játékokon a pihenést a rajok egymást felváltva kell, hogy megejtsék a játékélmény folyamatos fenntartása érdekében. Az esetek többségében az oldalirányító segít ennek a megszervezésében.
Fontos! A szüneteket a szervezők hangos kiáltással szokták jelezni SZÜNET felkiáltással. Illetve rádión is bemondásra kerül. Játékot játékosnak leállítani szigorúan TILOS!
Egyedül a játékos „JÁTÉK ÁLLJ” -t kiálthat! Ezt viszont csak baleset bekövetkeztekor!
FELADATOK VÉGREHAJTÁSA
Az esemény tervezésekor olyan feladatok kerülnek megtervezésre, ahol a szembenálló felek tervezett pontokon, frontvonalokon, egymással harcba kerülve különböző taktikai megoldásokat alkalmazva kerülhetnek ki győztesen. Ha sokan figyelmen kívül hagyják az irányító parancsait, illetve a feladatok végrehajtásának fontosságát, könnyen a játkék menetét és a játékosok játékkedvét is tönkre tehetik. Ennek egyik tipikus jele a nem támadható pontok permanens támadása. Ezért fontosnak tekintjük a szabályok betartása mellett ugyanúgy a feladatokból való részvállalást is.
CSAPATON BELÜLI KOMMUNIKÁCIÓ
Az egyszerűbb, nem oldalirányításos játékokon is ajánlott a csapatrádió használata, így az egész oldalt kitevő csapatok egymással kommunikálva hatásosabb tud lenni, mintha csak „mindenki megy a saját feje után”.
Az oldalirányításos játékokon alapvető követelmény, hogy legalább a rajparancsnokoknak legyen csapatrádiójuk, de minden játékosnak erősen ajánlott eszköz. Az ilyen játékokon ügyelni kell, hogy ne forgalmazzunk nem a játékhoz tartozó dolgokat az erre kijelölt csatornán. Mindig legyen egyértelmű:
Ki keres Kit és Miért.
SZERVEZŐVEL VALÓ KOMMUNIKÁCIÓ
Fontosnak tartjuk, hogyha valami nem megfelelően alakul, a szabályok nem egyértelműek, ellentmondásosak, akkor azt kérjük minél hamarabb jelezd a szervezőnek a félreértések, konfliktusok mihamarabbi elkerülése érdekében. 

Esemény információ

Esemény kezdete 2024-04-14 08:30
Esemény vége 2024-04-14 17:00
Regisztráció lezárása ASN-en 2024-04-14
Kapacitás Nem limitált
Regisztrált 53 [Lista]
Egyszemélyes ár 6000 Ft
Létrehozta Péter Gerő
Helyszín Alagimajor airsoft pálya

Kérlek lépj be, vagy regisztrálj hogy jelentkezhess az eseményre!

NUM Keresztnév Családnév Regisztráltak Regisztráció időpontja Csapat Állapot
1 Gábor Torma 1 2024-04-10 Elfogadva
2 László Székely 1 2024-04-12 Elfogadva
3 FB Regisztrációk 13 2024-04-09 Elfogadva
4 Új FB Regisztrációk 13 2024-04-13 Elfogadva
5 Facebook Regisztrációk 3 2024-03-30 Elfogadva
6 Új FB Regisztrációk 3 2024-04-11 Elfogadva
7 Bence Nagy 1 2024-04-10 Elfogadva
8 Krisztián Molnár 1 2024-04-12 Elfogadva
9 Dominik Kis 1 2024-04-12 Elfogadva
10 Buda Kirsch 1 2024-04-13 Elfogadva
11 Balázs Hári 1 2024-04-08 Elfogadva
12 Julianna Gál 1 2024-04-12 Killer Instinct Elfogadva
13 Tamás Fehér 1 2024-04-01 Colletaral damage Elfogadva
14 Új Fb Regisztrációk 10 2024-04-10 Elfogadva
15 Szabó Bálint 1 2024-04-12 Elfogadva
16 Márk (MÁRKOCSKA) Cene 1 2024-04-13 Elfogadva