Válasszon nyelvet

#hashtagek

#arahse
123 poszt
#airsoft
114 poszt
#szu_airsoft
110 poszt
#arahseairsoft
102 poszt
#csypanther
88 poszt
#BLSAirsoft
86 poszt
  Bejelentkezés

Operation Mad Squad - Chapter 1

105 / 0 | 2024-04-07 08:30:00 - 2024-04-07 17:00:00 | Szentendre - Soviet Paintball

Na ennek örülöni fogsz!
Új játékra várunk szeretettel, ahol több feladat között is válogathatsz. Így a saját tudásod és kedved szerint játszhatsz egész nap!
Gyere el, legyél ott az elsőn!
Helyszín: Szentendre, volt laktanya
? Szentendre, Dózsa György út 32.
? Térkép: Térkép: bit.ly/szentendrei-jatek
Dátum: 2024-04-07
⏰ Kapu nyitás: 08:30
⏰ Regisztrácó és kronózás kezdete
⏰ Kapu zárás: 17:00
Részvételi díj: 6000Ft
A regisztrációhoz kérlek, nyomj az „ott leszek” -re.
Felszerelésbérlés:
ITT TUDSZ REPLIKÁT IGÉNYELNI ŰRLAPPAL
https://forms.gle/JdefbYK7hRWPThMZ7
Fegyver, tár, védőmaszk, karszalag, 800 db lövedék 4500 Ft. Kérlek jelezd bérlési szándékodat!
Kérdés és információ:
Gerő Péter
+36306707321
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ha fuvar kell, írd ki az eseményhez hozzászólásban.
Ha új vagy nagyjából, vagy nálunk még nem játszottál, akkor kérlek nézd meg ezeket a videókat:
Eligazítás 1:
https://www.youtube.com/watch?v=TIkiS_17mBM&t=129s
Eligazítás 2:
https://www.youtube.com/watch?v=g5W4N2JoiZ0&t=380s
Kronózás:
https://www.youtube.com/watch?v=leRCr1bwD40
BB limit, tárazás:
Karabély: 500 BB
DMR 100 BB
Sniper: 50 BB
Pisztoly: nincs limit
Shotgun: nincs limit
Tárazni csak HQ-n, visszaálló ponton lehetséges.
Minden replikát csőtorkolati energia alapján mérünk olyan lövedékkel, amilyet használsz
Az alábbi értékek lesznek a MAXIMÁLIS értékek:
Karabély / pisztoly: 1.63 Joule
DMR: 2.31 Joule
Sniper: 3,33 Joule
Kérünk mindenkit, hogy kronózás idejében hozzon MINDEN nála lévő replikát beméretni!
Továbbá folytatni fogjuk a játék közbeni, szúrópróba alapú kronózást.
A szándékunk, hogy a szabályosan játszó személyeket megvédjük azoktól, akik a hagyományos mérést kijátszva, a megengedettnél erősebb replikákat használjanak
Ez nem csak súlyosan etikátlan magatartás, de a sérülésveszély is hatványozottan megnövekszik, melyet nem engedhetünk meg.
Figyelem! A "binary triggert" lehet használni, hogyha az nem minősül sorozatlövésnek. Természetesen ez csak ott fontos, ahol és amikor nem alkalmazható a sorozatlövés!
Az eseményen a játék szabálykövetését figyelő Trusty-k is részt vesznek! Ha úgy ítélik meg, akkor mint szervező intézkednek az ilyen kártya felmutatásával. Az TRUSTY-k szava minden esetben a mérvadó. Ileltve a szervezők tesztlövések leadásával ellenőrizhetik a találatmegadásokat!
Dreszkód:
nincs mert a csapatokat karszalaggal különböztetjük meg.
Karszalag színek:
Piros- kék vagy sárga.
A karszalag lehetőleg mindkét karon, könyök fölött helyezkedjen el a jó láthatóság miatt.
Medik rendszer:
Kézrátételes medikelési rendszer lesz, melyet a helyszínen ismertetünk.
Kötelező felszerelés:
Airsoft játékra alkalmas védőszemüveg
Airsoft játékra alkalmas bemért replika
(helyszínen kronózott)
Piros/kék vagy piros/sárga karszalag
Narancssága találatjelző kendő vagy sapka
Megfelelő mennyiségű folyadék és élelem
Strapabíró ruházat és lábbeli
Jókedv és tolerancia
Ajánlott felszerelés:
Megbízhatóan működő felprogramozott rádió
Védőmaszk
Könyök- és térdvédő
Elsősegély csomag
Fájdalomcsillapító
Pótfegyver, pótakku, pótszemüveg
Hozz magaddal piros/kék, vagy piros/sárga karszalagot.
A rádiócsatornák a helyszínen kerülnek kiosztásra
Rendezői rádiócsatorna 8 Ch. Az ellenfél csatornáját lehallgatni tilos.
Biztonság:
A legfőbb szempont a testi épség megőrzése! Sportrendezvényen veszünk részt, nem az életünkért harcolunk. Ezért a túlzott kockázattal járó akciók tilosak! Ilyen például a tetőről való leugrás, csapattárs bedobása az ablakon. Egyik ablakból átmászni a másikba a II. emeleten, stb A rendezvény teljes ideje alatt kötelező a megfelelő szemvédelem! (Airsoft védőszemüveg viselése)
Találatok:
Minden találat találatnak számít. Attól függetlenül, hogy azt kitől kaptuk, meg kell adni.
A találatot hangosan kell jelezni: „hit, talált, megvolt, szép, stb kiáltással, valamint a kéz egyértelmű felemelésével is kell a találatot jelezni. A NARANCSSÁRGA találatjelzőt fel kell tenni jól látható helyre, pl.: fejre, fegyver csövének a tetejére. A narancssárga találatjelző kötelező felszerelés!
A fegyvertalálat esetén, ha van nálunk másik fegyver, akkor csak azt használva játszhatunk tovább, de ugyanúgy hangosan kell jelezni azt „fegyvertalálat!” jelzéssel. A késelés is találat, de azt nem szabad hangosan jelezni! A késelés nem medikelhető.
A találat nem megadása ETIKÁTLAN viselkedés! (lásd lentebb) A szándékos fájdalomokozás is súlyosan etikátlan! Pl.: A teljes játékos tiszta célpont, mégis direkt fejlövés leadása.
Figyelem! Mivel a találatjelző színe narancssárga, ezért kerüljük ezt a színt a ruházaton!
A ?️ PARKOLÓBAN tilos lőni! A replikákat kipróbálni, belőni az erre külön elkülönített területen lehetséges! A tárak legyenek betöltve, de ne legyenek a fegyverekbe, amíg a játék ténylegesen el nem kezdődik!
Lövés leadása:
Kizárólag 1-es lövés adható le az épületben és annak 10 méteres körzetében. A többi helyen lehet sorozatlövést is leadni. Figyelem! ez a szabály nem minden játékunkra igaz. Ha más szabályt alkalmazunk, akkor azt az eligazítás során ismertetjük!
A DMR fegyver és a mesterlövész fegyver minimális rálövési távolsága 20 méter. Tehát az ilyen fegyvert használóknál mindenképp kell lennie egy másodlagos fegyvernek! Figyelem! Csak bemért replikával lehet a játékon részt venni!
Pajzs használata:
A játékok előtt a pajzsot be kell mutatni a szervezőnek. A pajzsot csak a pajzsot használó kezelheti, az találat esetén át nem adható. Ha kilövik a pajzsost, akkor azt magával kell vigye a visszaállópontig. A gránátot nem fogja meg a pajzs. Egyik gránátot sem, beleértve a 40mm-eset is! A pajzsos játékos csak pisztolyt és smg-t használhat, gépkarabélyt nem.
Medikelés általános szabálya:
Ha más nem szerepel a kiírásban, akkor minden játékos gyógyíthat minden játékost, de egyszerre egyet a következő módon: A sérült játékos ki lehet húzni a túzvonalból, de futni a sérülttel tilos! A gyógyítás kézrátétellel lehetséges, illetve a lábak összeérintésével. Ennek megszakítás nélkül 60 másodpercig kell fennállnia. A gyógyítást végző személy -ha szükséges- közben adhat le lövést, de akkor újra indul a 60 másodperc! A kilőtt személyet kivégezni nem lehet! 5 perc a kivérzési idő, ha ez leteleik, akkor a játékos visszaáll az erre kijelölt helyen. (Játéktól függően lehet raj szintű visszaállás, de ez csak olyan játékokon szükséges, ahol a játékosok rajokban játszanak.
Gránát hatása és használata:
Az eldobandó gránátok mindegyikére egy szabályt alkalmazunk: Ha 5 méteren belül működik el tőled és nem választ el tőle beton- vagy téglafal, akkor az találatnak számít, amely nem medikelhető, garantált visszaállást eredményez. Akkor is, ha a gránátot dobó esik bele ebbe a hatókörbe!
Minden gránát dobása előtt HANGOSAN kell jelezni: „GRÁNÁT!”
A 40 mm-es gránátok esetén pedig a kilőtt BB raj tényleges találatát minősítjük találatnak. Ez viszont ugyanúgy átviszi a pajzsot! A gránátot csak úgy lehet dobni/ejteni/gurítani, hogy azzal ne veszélyeztessük mások testi épségét! Az eseményeinken engedjük a nagy hanghatású gránátok használatát, de azokat be kell mutatni a játékot megelőzően a szervezőnek!
Késelés
Csak az erre a célra gyártott gyakorlókést szabad használni játékon való késelésre. A késelést el kell játszani, nem elegendő az ellenfelet egy pillanatra megérinteni a kés végével. Azonban túljátszani sem szabad. kerüljük a komolyabb testi kontaktust!
Drón használata:
A drónt be kell mutatni a szervezőnek. A szabályzatot pedig a drón használójával ismertetjük
Füst és egyéb pirotechnikai eszközök:
Ezeket az eszközöket mindenképp be kell mutatni a szervezőnek. A használat lehetőségét és feltételeit a szervező ismerteti, mivel helyszínenként eltérnek a szabályok.
Dobatás:
Szemből dobatás csak nagyon-nagyon indokolt esetben van. Csak akkor dobassunk, ha az ellenfél sokkal később venne észre minket, így a fölényünk egyértelmű. Célja a tudatos fájdalom okozásának kerülése. Fel kell azonban arra készülni, hogy az ellenfél el fogja vitatni a dobatás jogosságát! Mi, mint szervezők a határozott találatot tartjuk a legegyértelműbbnek, minden más eshetőség sok konfliktust generálhat.
Etikus játék:
Tilos a játékainkon mások szidalmazása, becsmérlése, a veszekedés és az ordibálás! Ha bárkivel probléma adódik, abban az esetben a szervezőhöz, vagy segítőjéhez kell fordulni. Amennyiben valaki sorozatosan nem követi a szabályokat, vagy etikátlanul játszik, azt nem engedjük a játékainkra.
Etikátlan magatartás a találat tudatos nem megadása. Ha valaki ilyet tapasztal, javasoljuk, hogy jelezze a szervezőnek vagy segítőjének személyesen, vagy a 8-as rádiócsatornán. Súlyosan etikátlan nem bemért fegyverrel játszani!
Játékon való részvétel feltételei:
A rendezvényen mindenki saját felelősségére vehet részt, amit a rendezvény előtt ezt az aláírásával igazolva elismeri.
A magyar nyelv ismerete olyan szinten, hogy a feladatokat, szabályokat a játékos jól tudja értelmezni és alkalmazni. A játékon önnálóan és elfogadhatóan kommunikál.
A játékon tilos alkoholos befolyásoltság alatt részt venni, valamint ugyanúgy tilos tudatmódosítószerek használata is! Tiszta játékot szeretnénk!
A rendezvényeken a tiltott önkényuralmi jelképek viselése tilos.
A játékon a 18. életévét be nem töltött személy, csak szülői hozzájárulással vehet részt.
Szülői hozzájárulás letöltése: https://bit.ly/szuloi_hozzajarulas
ÁLLTALÁNOS LEÍRÁS:
KAPUNYITÁS
A kapunyitás minden esemény leírásának elején megtalálható. Ettől az időponttól lehet a parkolót igénybe venni. A parkolóban a védőszemüveg használata KÖTELEZŐ! A parkoló területén -üresnek vélt replikából is lövést leadni TILOS!
REGISZTRÁCIÓ
A regisztráció kivétel nélkül később kezdődik, mint a kapunyitás. Ilyenkor fontos előkészületek zajlanak az eseménnyel kapcsolatban. Javasoljuk, hogy a regisztráció megkezdéséig készítsd össze a ruházatodat, felszerelésedet.
A regisztráció alkalmával szükséges a részvételi díjat megfizetni, illetve a hozzájárulási nyilatkozatot SZEMÉLYESEN aláírni.
KRONÓZÁS (fegyverbemérés)
Kronózni csak regisztráció után lehetséges! Fontos!!! MINDEN NÁLAD LÉVŐ REPLIKÁT hozz kronózásra! Minden játékot megelőzően bemérünk minden replikát, akkor is, ha például előző héten az megfelelt.
PRÓBALÖVÉS, hop-up beállítás:
A replika, irányzék, hop-up beállítása csak a szervezők által kijelölt területen engedélyezett!
ELIGAZÍTÁS
Az eligazítást megelőzően hangosan jelezzük, hogy hozzávetőlegesen mikor kezdődik az. A jelzett időpontig minden játékhoz szükséges dolgot bekészítve, teljes felszereléssel jelenj meg az eligazítás helyszínén. Semmiképp ne maradjon csapatjelző, találatjelző stb. a kocsiban. Fontos! Az eligazítás ideje alatt ne beszélgess, koncentrálj az ismertetett szabályokra, feladatokra mindenki érdekében!
JÁTÉK
Bizonyos játékainkon a játéketapok között van szünet. Arra kérünk, hogy a szünetet kezdd a tárak megtöltésével, gáz pótlásával, a következő játékra való felkészüléssel. Így a játékot el tudjuk kezdeni időben, egységesen és hatékonyan. . Az oldalirányításos játékokon a pihenést a rajok egymást felváltva kell, hogy megejtsék a játékélmény folyamatos fenntartása érdekében. Az esetek többségében az oldalirányító segít ennek a megszervezésében.
Fontos! A szüneteket a szervezők hangos kiáltással szokták jelezni SZÜNET felkiáltással. Illetve rádión is bemondásra kerül. Játékot játékosnak leállítani szigorúan TILOS!
Egyedül a játékos „JÁTÉK ÁLLJ” -t kiálthat! Ezt viszont csak baleset bekövetkeztekor!
FELADATOK VÉGREHAJTÁSA
Az esemény tervezésekor olyan feladatok kerülnek megtervezésre, ahol a szembenálló felek tervezett pontokon, frontvonalokon, egymással harcba kerülve különböző taktikai megoldásokat alkalmazva kerülhetnek ki győztesen. Ha sokan figyelmen kívül hagyják az irányító parancsait, illetve a feladatok végrehajtásának fontosságát, könnyen a játkék menetét és a játékosok játékkedvét is tönkre tehetik. Ennek egyik tipikus jele a nem támadható pontok permanens támadása. Ezért fontosnak tekintjük a szabályok betartása mellett ugyanúgy a feladatokból való részvállalást is.
CSAPATON BELÜLI KOMMUNIKÁCIÓ
Az egyszerűbb, nem oldalirányításos játékokon is ajánlott a csapatrádió használata, így az egész oldalt kitevő csapatok egymással kommunikálva hatásosabb tud lenni, mintha csak „mindenki megy a saját feje után”.
Az oldalirányításos játékokon alapvető követelmény, hogy legalább a rajparancsnokoknak legyen csapatrádiójuk, de minden játékosnak erősen ajánlott eszköz. Az ilyen játékokon ügyelni kell, hogy ne forgalmazzunk nem a játékhoz tartozó dolgokat az erre kijelölt csatornán. Mindig legyen egyértelmű:
Ki keres Kit és Miért.
SZERVEZŐVEL VALÓ KOMMUNIKÁCIÓ
Fontosnak tartjuk, hogyha valami nem megfelelően alakul, a szabályok nem egyértelműek, ellentmondásosak, akkor azt kérjük minél hamarabb jelezd a szervezőnek a félreértések, konfliktusok mihamarabbi elkerülése érdekében.

Esemény információ

Esemény kezdete 2024-04-07 08:30
Esemény vége 2024-04-07 17:00
Regisztráció lezárása ASN-en 2024-04-07 09:00
Kapacitás Nem limitált
Regisztrált 105 [Lista]
Egyszemélyes ár 6000 Ft
Létrehozta Péter Gerő
Helyszín Szentendre - Soviet Paintball

Kérlek lépj be, vagy regisztrálj hogy jelentkezhess az eseményre!

NUM Keresztnév Családnév Regisztráltak Regisztráció időpontja Csapat Állapot
1 Tamas Toth 1 2024-04-04 Elfogadva
2 Gergő Szilágyi 1 2024-04-06 Elfogadva
3 László Székely 1 2024-04-06 Elfogadva
4 Kuti Soma 1 2024-04-06 501st Elfogadva
5 Zoltán Sás 1 2024-04-06 Elfogadva
6 Új FB Regisztráltak 10 2024-04-03 Elfogadva
7 Új FB Regisztrációk 14 2024-04-05 Elfogadva
8 Új FB Regisztrációk 7 2024-04-05 Elfogadva
9 Facebook Regisztrációk 22 2024-03-30 Elfogadva
10 Új FB Regisztrációk 18 2024-04-04 Elfogadva
11 Attila Pável 1 2024-03-25 Elfogadva
12 Bugarszki Miklós 1 2024-04-02 Elfogadva
13 Levente Lenti 1 2024-04-03 Elfogadva
14 Daniel Koronczi 1 2024-04-03 Elfogadva
15 Tibor Hajdu 1 2024-04-05 Elfogadva
16 Gábor Gali 1 2024-04-05 Elfogadva
17 Pomázi Gábor 1 2024-04-06 HAVOC Elfogadva
18 Új FB Regisztrációk 16 2024-04-06 Elfogadva
19 Domonkos Eczl 1 2024-03-25 Elfogadva
20 Bálint Domonkos Kopik 1 2024-03-22 Elfogadva
21 Máté Cserhalmi-Szabó 1 2024-04-04 Elfogadva
22 Máté Csák 1 2024-04-07 Elfogadva
23 Alessandro Campese 1 2024-04-06 Elfogadva
24 Szabó Ádám 'csypa' 1 2024-03-27 Elfogadva