Válasszon nyelvet

#hashtagek

#arahse
122 poszt
#airsoft
114 poszt
#szu_airsoft
110 poszt
#arahseairsoft
101 poszt
#csypanther
88 poszt
#BLSAirsoft
86 poszt
  Bejelentkezés

Eastland

0 / 0 | 2024-07-20 08:00:00 - 2024-07-20 16:30:00 | Miskolc / Csengős DIGÉP Ágyú belövő
ELŐSZÓ

Az Eastland a Wasteland spinoff folytatása a játéksorozatnak. A szellemi kitalálója Vity0, lehetőséget biztosított számunkra, hogy folytassuk a kalandozást a Wastelanden. A játékmeneten változtattunk itt-ott, de igyekeztünk meghagyni a Wasteland játékok hangulatát. Fontos számunkra ez a játéksorozat, rengeteg jó emlékünk és élményünk van az előző epizódokról így igyekszünk ezt átadni minden régi motorosnak és új wastelandernek.
 
EASTLAND

Az Eastland játék jellegét tekintve egy minden raj-minden raj ellen alapú, “túlélő” túrajáték, mindenféle okos-ügyes extrával és társasjátékokat idéző elemekkel meg egy nagy rakás humorral. A 3-5 fős csapatok minimális felszereléssel indulnak és a játék során ezt fejleszthetik, miközben a nukleáris háború által átrendezett világban a mindennapi túlélésért küzdenek önmagukkal, az elemekkel és az ellenséges csapatokkal.
Fontos, hogy ez egy nem katonai ruhás játék, tehát minimum civil, ajánlottan pedig viccesebbnél-viccesebb posztapokaliptikus világokat idéző ruházatban várjuk a játákosokat. Elég sokat fogtok gyalogolni és ingázni a pályán, erre is érdemes készülni. Mindenképpen olvassátok el tiszességgel a kiírást, hogy ne a játák napján derüljön ki valami.
 
Részletes kiírás és regisztráció a Dogtag.hu oldalán→
FONTOS: Facebook regisztráció NEM ELÉG!
 
Kiírásaink alaposak és részletesek, ha kérdésetek van olvassátok át és ha nem találtok rá választ keressetek minket bátran.

Esemény információ

Esemény kezdete 2024-07-20 08:00
Esemény vége 2024-07-20 16:30
Kapacitás Nem limitált
Regisztrált 0
Egyszemélyes ár 4000 Ft
Létrehozta István Dudu Dudás
Helyszín Miskolc / Csengős DIGÉP Ágyú belövő

Szervezők

Kérlek lépj be, vagy regisztrálj hogy jelentkezhess az eseményre!

Helyszín térkép