TAG - Operation Green Hill

0 / 0 | 2023-05-12 14:00:00 - 2023-05-14 14:00:00 | Očová

❗ Ez az esemény/csoport kifejezetten az UCF frakcióba hivatott verbuválni a magyarországi játékosokat. Az UCF egy szlovák, cseh és magyar frakció, melynek célja megkönnyíteni a kommunikációt az egyes nemzetek között. A regisztrációnál ezért fontos, hogy ezt a frakciót válaszd (www.tacticalairsoftgames.eu)❗

ALAP INFORMÁCIÓK:
Tapasztalt rendezők, akik részt vettek számos rendezvényen, mint például a Taktikai harci játekok, Conflict Zone és a @Combat Arena Zólyom stábja egy új airsoft akciósorozatot hoztak létre.
Az új airsoft akciósorozat főleg különféle harci és egyéb tevékenységek végrehajtására fókuszál kis egységekkel, mint pl. tűzcsoport vagy raj. A jobb organizáció érdekében minden egyes oldalt tapasztalt parancsnok és stábja fog vezetni, akik feladatokkal látják el az egységeket és koordinálják őket a csatatéren. Új, különféle játékelemeket iktatunk be a játék során. Ingyenes parkolási lehetőséget, toalettet, gyorsbüfét és számos egyebet biztosítunk számotokra az akció teljes időtartama alatt.

SZITUÁCIÓ:
A forgatókönyv a Slawónsky köztársaságban játszódik, amely politikailag és ekonómiailag válságos időket él, mint a világ nagyobb része. Azonkívül klimatikus változások, migránsválság, nyersanyag hiány és az értékrendszer hiánya is súlytja.
Az országot nagyobb részt fegyveres csapatok uralják ellentétben a kormánycsapatokkal. Területi és nyersanyagszerzési céllal az egyes fegyveres csoportok harcot vívnak egymással.
Részletesebb leírás a "SZABÁLYOK" részben található.

FELADATOK:
A 48 órás akció folyamán az egyes felek parancsnokait különféle küldetésekkel látják el a szervezők, melyek célja eltérő és megadott időn belül kell teljesíteniük a csapatoknak nappal vagy akár éjjel. A feledatok intenzitása a harcoló felek energiájától és aktivitásától függ majd. A térség Očová község közelében található, ahol már számos minőségi airsoft akció került megrendezésre.

FRAKCIÓK:
TRIDENT – PARANCSNOK Patrik „Marshal“ Adame – Airsoft
Jabloňové /UCF – United Citizen Federation – Erik Feszko
*UCF egy szlovák – magyar frakció, amely a TRIDENT oldalára állt át.
CHARON – parancsnok Martin „Plukovník“ Makarovič SOG 4 Ulič
Bővebben a www.tacticalairsoftgames.eu weboldalán olvashattok a "SZABÁLYOK" részben

RESPAWN:
A már közismert játék rendszert fogjuk alkalmazni és kiegészített speciális visszaállók lesznek a kiválasztott küldetéseken. Bővebb információ a www.tacticalairsoftgames.eu weboldalon található.

SZABÁLYOK, KORLÁTOZÁSOK, LIMITEK:
Korhatár 18 év felettiek
PYRO és SMOKE használata tilos (csak a rendező használhatja)
FPS limitek a "SZABÁLYOK" részben
DRESS CODE nincs, a csapatok karszalaggal lesznek megkülönböztetve
Járművek a rendező beleegyezésével használhatók (tüntesd fel a regisztrációnál)

LOGISZTIKA:
Parkolási lehetőséget, mobil toalettet, gyorsbüfét, ivóvizet és mosdásra alkalmas vizet, elsősegély állomást, generátort, szemétkosarakat, grillkölcsönzést és alap airsoft kellékeket biztosítunk.
Szükség esetén forduljatok hozzánk bizalommal, igyekszünk mindent bebiztosítani.
Regisztrálni és kérdezni weboldalunkon lehet: www.tacticalairsoftgames.eu
Email címünk: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Esemény információ

Esemény kezdete 2023-05-12 14:00
Esemény vége 2023-05-14 14:00
Kapacitás Nem limitált
Regisztrált 0
Egyszemélyes ár 30,- €
Létrehozta Mátyás Such
Helyszín Očová

Kérlek jelentkezz be hogy regisztrálhass az eseményre!