#hashtagek

#csypanther
44 poszt
#airsoft
43 poszt
#BLSAirsoft
28 poszt
#zsokairsoft
26 poszt
#csiktorfoto
26 poszt
  Bejelentkezés

Train the brain and pull the trigger - Gyakorló játék

27 / 40 | 2022-07-30 08:30:00 - 2022-07-30 15:00:00 | Berente
  Train the brain and pull the trigger - Gyakorló játék

Gyakorlás vagy szórakozás? Bármelyiket keresitek nálunk megtaláljátok. A “Train the brain and pull the trigger” nevet azok a játékaink viselik, ahol körökre osztott játék vezetést alkalmazunk; egyszerű feladatok; nincs dress code; nincs tárkorlátozás; létszámhoz igazítjuk a pályaméretet; változatos gyógyítási rendszer és profi szervezők várnak rátok! Gyere egyedül vagy csapattal, és játssz végig egy pörgős napot nálunk!

Igyekszünk minél változatosabb játékvezetést biztosítani a számotokra gyakorló játékainkon is, ezekből pár:  kétoldalas játék módjaink: TDM, Kill Confirmed, Rush, Domination, Extraction, CTF, Search&Destroy, Demolition, Hardpoint. Többoldalas illetve eltolt oldalarányú játék módjaink: Tag Hunting, Lone Survivor illetve a Hunt&Company.

Július 28, csütörtökig ha nincs meg minimum 10 fő a rendezvény elmarad.

A rendezvényre hozz magaddal kényelmes hosszú ruházatot; olyan lábbelit ami védi a bokádat; ennivalót és folyadékot; nyáron kullancs/szúnyogriasztót; készpénzt, a belépőt csak így tudod rendezni és a legfontosabb a sportszerű viselkedés.

  Játék kezdés/vége

Helyszíni regisztráció/kronó kezdete ~ 08:30

Kronózás 0,20g BB-vel, amit mi biztosunk. Fontos változás lesz, hogy 2023 januárban át fogunk állni a saját BB-vel történő joule mérésre. Addig is rendezvényeinken van lehetőség arra, hogy joule mérést kérjetek.

Regisztráció folyamán van lehetőség megvásárolni az alábbi termékeket, készletekről előzetesen érdemes tájékozódni.

BLS Bio BB 0,25g - 6000HUF / kg

BLS Bio BB 0,28g - 6000HUF / kg

Narancssárga láthatósági mellény - 1500HUF / db

Eligazítás kezdete ~ 09:30

Keretszabályok és játékmenetről tájékoztatás.

Játék kezdete ~ 10:00

Változó hosszúságú körökre lehet számítani, játék módtól függően

Játék vége ~ 15:00, vagy amíg bírjuk!

  Helyszín: Berente / Könnyűbetongyár

Megközelítése, a terület pontos koordinátája: 48°13'49.0"N 20°41'18.1"E vagy 48.230269, 20.688371. A terület címe: 3704 Berente, Ipari út

Autóval történő megközelítése: a terület Miskolc belvárosától 17 km-re helyezkedik el, Sajószentpéter és Berente között. Miskolcról a 26-os úton kell haladni, Sajószentpéter felé. Sajószentpéteren keresztül kell haladni Berente irányába. Szentpétert elhagyva jobb oldalt az első elágazásnál jobbra kell kanyarodni (vasúti átjárónál), majd ismét jobbra kell kanyarodni. Tovább haladva bal kézre található majd a játéktér.

Autóbusszal történő megközelítés: Miskolc, autóbusz-állomásról ~ 30 percenként indul busz szombaton és vasárnap is. Berente, Bányagépjavító üzemnél kell leszállni. Innen ~ 400 métert kell gyalogolni.

Korlátozásaink Bio BB használható csak a területen. Arcvédelem ajánlott a játék teljes ideje alatt. Szemetelni szigorúan TILOS a teljes területen. Az épület első 4 helysége nem tartozik a játéktérhez, itt található meg a regisztráció illetve egy nagyobb helység a játékosoknak. ÉRKEZÉSTŐL, AMÍG LE NEM FÚJJÁK A JÁTÉKOT ADDIG NEM VESZI LE SENKI SE A VÉDŐSZEMÜVEGET.

Adottságai a területnek, jelenleg egy emeletes (pincerésszel is rendelkező) és két földszintes épületet lehet használni, valamint az ezeket körülvevő, fedezékekkel ellátott nyílt területet. A valamikori irodaház és az üzemi étkezde izgalmas épületharcászat színhelyei, a jelenleg több helyen is átalakított, akadályokkal, fedezékkel ellátott folyosók és irodák remek terepet kínálnak a színvonalas CQB-ra, de az épületeket körülvevő udvar is kiváló helyszín. A területhez parkoló is tartozik. A területre Netpincéren keresztül van lehetőség ételrendelésre is.

Története Berente – Könnyűbetongyár Borsod-Abaúj-Zemplén megye a második világháború után azokhoz a területekhez tartozott, ahol erős iparosítás vette kezdetét. Sorra nyíltak a bányák, épültek az új gyárak. A vegyipar két nagy ’bázisa’ az akkor még Leninvárosként épülő mai Tiszaújváros, illetve a Sajókazinc és Barcika összevonásából létrejött Kazincbarcika. A város része volt 1999-ig Berente is, ahol a mostani pálya található. A 26-os út és a Miskolc-Ózd vasútvonal párhuzamosan fut egymással, ennek akkor még beépítetlen keleti oldalán épült fel 1961 és 1963 között a Berentei Könnyűbetongyár. Az itt gyártott építőelemek jelentős részét az akkor még javában épülő Kazincbarcika házainál használták fel, később pedig a környező települések magánházainak szolgáltatták az alapanyagot. A kereslet azonban csökkent, így a gyár 1999-ben bezárt. Azóta jórészt üresen állt, majd később a Borsod Chem tulajdonába került.

  Szabályrendszer: MASZ2015

Kiegészítések:

Oldalak megkülönböztetése karszalaggal történik illetve játék közben köteles vagy válaszolni ha megkérdezik melyik oldalon harcolsz. Lehet olyan játékmód ahol kis csapatokban kell teljesíteni a feladatokat, ez esetben nem érvényes a karszalag szabályzat.

Társad végzi el a gyógyítást. Van ellátási idő, ami 30 másodperc. Kézrátétellel lehet gyógyítani a sérültet. Találat esetén kúszhatsz/mászhatsz, hogy egy biztonságos fedezékben lássanak el. Társad kihúzhat/vonszolhat. A vonszolás, a kúszás és ha a gyógyító visszalő az minden esetben megszakítja a gyógyítást. Ha megszakad a gyógyítás akkor utána újra kell kezdeni az ellátási idő leszámolását. A gyógyítás akkor teljes ha a sérült fél a találatjelzőjét elrakta, csak ezután folytatható a játék.

Kötelező kivérzési idő a játékmódok többségénél nincs, ha úgy látod, hogy nem tudnak meggyógyítani vagy már nincs rá lehetőség akkor azonnal a játék megzavarása nélkül elindulsz a visszaálló pontra! KIEGÉSZÍTÉS: Kill Confirmed esetén a kötelező kivérzési idő 3 perc.

Ellátás ideje, illetve a kivérzési idő alatt, amíg védtelen vagy, odalépnek hozzád, melléd lőnek vagy megkéselnek és hangos felszólítással közlik: KIVÉGEZTELEK. Kivégzett játékos nem gyógyítható. Kivégzett játékost csak az újraéledő ponton lehet visszahozni a játékba. Élő játékos késelése esetén autómatikusan kivégzett játékosnak fog számítani.

Kill Confirmed játékmódnál alkalmazunk rablást csak, kivérzési idő alatt lehet elvenni a megszabott kellékeket (biléta). Akitől elvették az kivégzett játékosnak fog számítani, újraéledő ponton térhet vissza a játékba.

Tár megkötés nincs, de csak bio BB használható. Maximum ~5-10 db BB sorozatlövés engedélyezett, mely kiváltását követően a sorozatot meg kell szakítani, kivételt képeznek ez alól a szabály alól a tényleges géppuskák replikái. A teljes területen 10 méteren illetve épületeken belül csak és kizárólag egyes lövés adható le, AEP-re is ez érvényes.

A játékon bármilyen Magyarországon kereskedelemben kapható airsoft gránát használható. Bármilyen pirotechnika, füstgránát, vagy fentebb nem említett egyéb gránát bemutatása a szervezőnek, és velük való engedélyeztetése kötelező.

Fontos változás, hogy a továbbiakban ha egyértelműen be lehet azonosítani, hogy csapattárstól kaptál lövést akkor a lövést leadót kell gyógyítani vagy megy a visszaálló pontra.

Taiwangun által forgalmazott piros találatjelzőt nem fogadjuk el, könnyen összetéveszthető a piros oldal jelzőkkel és szeretnénk elkerülni a felesleges problémákat, csak neon narancssárga találatjelzőt lehet használni.

  Replika bérlés

Ár 5.000HUF / fő, ebben nincs benne az aktuális játékra a belépő.

Lövedék vásárlására lesz lehetőség a helyszínen 400 db / 500HUF, a bérelt replikákhoz kizárólag az általunk biztosított lövedék használható.

Biztosítunk védőfelszerelést (maszk, arcvédő, szemüveg), airsoft replikát tárakkal, 1200 db lövedéket, gyorstöltőt, replika kezelési oktatást amennyiben szükséges, taktikai mellényt (Chest Rig), találatjelzőt és a játékmenethez szükséges kellékeket.

Hozz magaddal kényelmes hosszú ruházatot, olyan cipőt ami védi a bokádat lehetőleg bakancsot, kesztyűt és fejfedőt mert ezeket nem tudjuk biztosítani.

Foglalás az alábbi táblázatban tudod ellenőrizni az elérhető replikákat. Amennyiben van a rendezvényre külön "Replika bérlés" jegy kérjük azt válaszd és a megjegyzéshez tüntesd fel a bérelni kívánt replikát. Ha nincs külön jegytípus a megjegyzésnél tüntesd fel, hogy bérelni szeretnél. Foglalási igényedet legkésőbb a rendezvény előtt egy munkanappal jelezd különben nem fogjuk tudni biztosítani a foglalás tárgyát. A foglalás után csak abban az esetben fogunk keresni ha probléma merül fel a foglalással kapcsolatban, pl.: foglalt a kért replika stb.... A bérlés díját a helyszínen lehet csak fizetni, készpénzben.

Lemondás, amennyiben a rendezvény napjáig nem történik meg a foglalás visszamondása, úgy a továbbiakban nem fogunk replika bérlés szolgáltatást nyújtani a foglaló személynek.

Esemény információ

Esemény kezdete 2022-07-30 08:30
Esemény vége 2022-07-30 15:00
Kapacitás 40
Regisztrált 27 [Lista]
Helyek 13
Egyszemélyes ár 3000HUF / fő
Létrehozta István Dudás
Helyszín Berente

Szervezők

Oldal és belépőjegy információ

Oldalak / Csoportok Helyek
Belépő

3000HUF / fő

20/30
Replika bérlés + belépő

8000HUF / fő

7/10

Kérlek jelentkezz be hogy regisztrálhass az eseményre!

Belépő

Keresztnév Családnév mennyiség Regisztráció időpontja Állapot
Dávid Pék 1 2022-06-02 Elfogadva
Tamás Bihari 1 2022-06-06 Elfogadva
Erik Letső 1 2022-06-07 Elfogadva
Károly Pék 1 2022-07-08 Elfogadva
Blanka Horváth 1 2022-07-11 Elfogadva
Foczkó Ákos 1 2022-07-16 Elfogadva
Somogyi Richárd László 1 2022-07-20 Elfogadva
Dénes Roland Somogyi 1 2022-07-21 Elfogadva
Ákos Csala 1 2022-07-22 Elfogadva
András Kovács 1 2022-07-22 Elfogadva
Mányák István 1 2022-07-25 Elfogadva
Levente Vígh 1 2022-07-26 Elfogadva
Marcell Mizsik 1 2022-07-26 Elfogadva
Pap Dániel 1 2022-07-27 Elfogadva
Kovács Dominik 1 2022-07-27 Elfogadva
József Hadabás 2 2022-07-27 Elfogadva
Tóth Soli Zsolt 1 2022-07-29 Elfogadva
Lengyel Bence 1 2022-07-29 Elfogadva
Benjámin Kollár 1 2022-07-29 Elfogadva

Replika bérlés + belépő

Keresztnév Családnév mennyiség Regisztráció időpontja Állapot
János Danyi 1 2022-07-12 Elfogadva
Berta Balázs 1 2022-07-21 Elfogadva
Károly István 1 2022-07-24 Elfogadva
Hadházi Tamás 1 2022-07-24 Elfogadva
Kristóf Neubeller 1 2022-07-26 Elfogadva
András Bobaly 1 2022-07-27 Elfogadva
Klaudia Tóth-Pollák 1 2022-07-29 Elfogadva