#hashtagek

#arahse
60 poszt
#airsoft
57 poszt
#csypanther
52 poszt
#arahseairsoft
48 poszt
#BLSAirsoft
31 poszt
#csiktorfoto
29 poszt
#zsokairsoft
27 poszt
  Bejelentkezés

Naptár napválasztó

szeptember   2022
H K Sz Cs P Sz V
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Train the brain and pull the trigger - Pályabúcsúztató gyakorló játék

49 / 50 | 2022-08-27 08:30:00 - 2022-08-27 23:00:00 | Berente
  Train the brain and pull the trigger - Pályabúcsúztató gyakorló játék

Gyakorlás vagy szórakozás? Bármelyiket keresitek nálunk megtaláljátok. A “Train the brain and pull the trigger” nevet azok a játékaink viselik, ahol körökre osztott játék vezetést alkalmazunk; egyszerű de változatos feladatok; nincs dress code; nincs tárkorlátozás; létszámhoz igazítjuk a pályaméretet; egyszerű gyógyítási rendszer és profi szervezők várnak rátok! Gyere egyedül vagy csapattal, és játssz végig egy pörgős napot nálunk!

Augusztus 25, csütörtökig amelyik rendezvényre nincs meg a 10 fő az el fog maradni.

A rendezvényre hozz magaddal kényelmes hosszú ruházatot ami a dresszkódnak megfelel; olyan lábbelit ami védi a bokádat; ennivalót és folyadékot; nyáron kullancs/szúnyogriasztót; készpénzt, a belépőt csak így tudod rendezni és a legfontosabb a sportszerű viselkedés.

Esti gyakorló játék kiegészítések: 20:30 után tracer vagy lövéskor lámpa használata kötelező! Szürkülettől mesterlövész, DMR, géppuska replikák nem használhatóak, találatjelzéshez piros villogó ajánlott.

Egy regisztrációs felületet kap a nappali és az esti gyakorló játékunk, kérjük a jegy lehetőségeknél válasszátok ki a számotokra megfelelőt.

  + DZ Burgers

Szeretnénk bemutatni nektek a DZ Burgers csapatát: "Sziasztok! Dodó és Zoli vagyunk, a DZ Burgers megálmodói! Főállás mellett vágtunk bele az ismeretlenbe, és valósítottuk meg álmunkat ezzel a hamburgerezővel. Mindketten a gasztronómia szerelmesei vagyunk, és megszállottan keressük a legjobb ízeket, összeállításokat, amivel még tökéletesebbé varázsolhatjuk burgereinket. A kiváló ízek és a jó minőség mellett nagy hangsúlyt fektetünk a gyors kiszolgálásra, és a megfizethető árakra"

Kóstoljátok meg az ízletes DZ Hamburgereket, választható burgerek és árak:

Dozi Burger: Buci, 100% Angus marhahúspogácsa, sali, cheddar, ropogósra sült bacon, karamellizált hagyma, pirított fokhagymás majonéz - 2890 Ft

DZ Cheesy: buci, 100% Angus marhahúspogácsa, sali, dupla CHEDDAR, ropogósra sült bacon, friss paradicsom, füstös DZ szósz - 2890 Ft

Mangus Burger: buci, 100% Angus marhahúspogácsa, sali, ropogósra sült bacon, izgalmas Mangós szósz - 2890 Ft

Vega Burger: buci, grillezett camembert aszalt paradicsomos pestóval, sali, friss paradicsom, joghurtos-bazsalikomos pestos szósz - 2890 Ft

Fitt burger: bármelyik burgerünk kérhető buci nélkül, salátaágyon találva, friss paradicsommal - 2890 Ft

Tekintsétek meg a DZ Burgers hivatalos facebook és instagram oldalát: DZ Burgers / dz_burgers

Kedvezményes BURGIR belépők, regisztrációnál kell jelezni ha plusz burgert is kértek majd.

Félnapos belépő + Burger jegy: 5500 Ft

Egésznapos belépő + Burger jegy: 8000 Ft

  Játék kezdés/vége - nappali játék esetében

Helyszíni regisztráció/kronó kezdete ~ 08:30

Kronózás 0,20g BB-vel, amit mi biztosunk. Fontos változás lesz, hogy 2023 januárban át fogunk állni a joule mérésre. Addig is rendezvényeinken van lehetőség arra, hogy joule mérést kérjetek.

Regisztráció folyamán van lehetőség megvásárolni az alábbi termékeket, készletekről előzetesen érdemes tájékozódni.

BLS Bio BB 0,25g - 6000HUF / kg

BLS Bio BB 0,28g - 6000HUF / kg

Narancssárga láthatósági mellény - 1500HUF / db

Eligazítás kezdete ~ 09:30

Keretszabályok és játékmenetről tájékoztatás.

Játék kezdete ~ 10:00

Változó hosszúságú körökre lehet számítani, játék módtól függően

Játék vége ~ 15:00, vagy amíg bírjuk!

DZ Burgers nyitás 15:00-tól

Játék kezdés/vége - esti játék esetében

DZ Burgers nyitás 15:00-tól

Helyszíni regisztráció/kronó kezdete ~ 16:30

Kronózás 0,20g BB-vel, amit mi biztosunk. Fontos változás lesz, hogy 2023 januárban át fogunk állni a joule mérésre. Addig is rendezvényeinken van lehetőség arra, hogy joule mérést kérjetek.

Regisztráció folyamán van lehetőség megvásárolni az alábbi termékeket, készletekről előzetesen érdemes tájékozódni.

BLS Bio BB 0,25g - 6000HUF / kg

BLS Bio BB 0,28g - 6000HUF / kg

Narancssárga láthatósági mellény - 1500HUF / db

Eligazítás kezdete ~ 17:30

Keretszabályok és játékmenetről tájékoztatás.

Játék kezdete ~ 18:00

Változó hosszúságú körökre lehet számítani, játék módtól függően

Játék vége ~ 23:00, vagy amíg bírjuk!

  Helyszín: Berente / Könnyűbetongyár

Megközelítése, a terület pontos koordinátája: 48°13'49.0"N 20°41'18.1"E vagy 48.230269, 20.688371. A terület címe: 3704 Berente, Ipari út

Autóval történő megközelítése: a terület Miskolc belvárosától 17 km-re helyezkedik el, Sajószentpéter és Berente között. Miskolcról a 26-os úton kell haladni, Sajószentpéter felé. Sajószentpéteren keresztül kell haladni Berente irányába. Szentpétert elhagyva jobb oldalt az első elágazásnál jobbra kell kanyarodni (vasúti átjárónál), majd ismét jobbra kell kanyarodni. Tovább haladva bal kézre található majd a játéktér.

Autóbusszal történő megközelítés: Miskolc, autóbusz-állomásról ~ 30 percenként indul busz szombaton és vasárnap is. Berente, Bányagépjavító üzemnél kell leszállni. Innen ~ 400 métert kell gyalogolni.

Korlátozásaink Bio BB használható csak a területen. Arcvédelem ajánlott a játék teljes ideje alatt. Szemetelni szigorúan TILOS a teljes területen. Az épület első 4 helysége nem tartozik a játéktérhez, itt található meg a regisztráció illetve egy nagyobb helység a játékosoknak. ÉRKEZÉSTŐL, AMÍG LE NEM FÚJJÁK A JÁTÉKOT ADDIG NEM VESZI LE SENKI SE A VÉDŐSZEMÜVEGET.

Adottságai a területnek, jelenleg egy emeletes (pincerésszel is rendelkező) és két földszintes épületet lehet használni, valamint az ezeket körülvevő, fedezékekkel ellátott nyílt területet. A valamikori irodaház és az üzemi étkezde izgalmas épületharcászat színhelyei, a jelenleg több helyen is átalakított, akadályokkal, fedezékkel ellátott folyosók és irodák remek terepet kínálnak a színvonalas CQB-ra, de az épületeket körülvevő udvar is kiváló helyszín. A területhez parkoló is tartozik. A területre Netpincéren keresztül van lehetőség ételrendelésre is.

Története Berente – Könnyűbetongyár Borsod-Abaúj-Zemplén megye a második világháború után azokhoz a területekhez tartozott, ahol erős iparosítás vette kezdetét. Sorra nyíltak a bányák, épültek az új gyárak. A vegyipar két nagy ’bázisa’ az akkor még Leninvárosként épülő mai Tiszaújváros, illetve a Sajókazinc és Barcika összevonásából létrejött Kazincbarcika. A város része volt 1999-ig Berente is, ahol a mostani pálya található. A 26-os út és a Miskolc-Ózd vasútvonal párhuzamosan fut egymással, ennek akkor még beépítetlen keleti oldalán épült fel 1961 és 1963 között a Berentei Könnyűbetongyár. Az itt gyártott építőelemek jelentős részét az akkor még javában épülő Kazincbarcika házainál használták fel, később pedig a környező települések magánházainak szolgáltatták az alapanyagot. A kereslet azonban csökkent, így a gyár 1999-ben bezárt. Azóta jórészt üresen állt, majd később a Borsod Chem tulajdonába került.

  Szabályrendszer: MASZ2015

Kiegészítések:

Oldalak megkülönböztetése karszalaggal történik illetve játék közben köteles vagy válaszolni ha megkérdezik melyik oldalon harcolsz. Lehet olyan játékmód ahol kis csapatokban kell teljesíteni a feladatokat, ez esetben nem érvényes a karszalag szabályzat.

Társad végzi el a gyógyítást. Van ellátási idő, ami 30 másodperc. Kézrátétellel lehet gyógyítani a sérültet. Találat esetén kúszhatsz/mászhatsz, hogy egy biztonságos fedezékben lássanak el. Társad kihúzhat/vonszolhat. A vonszolás, a kúszás és ha a gyógyító visszalő az minden esetben megszakítja a gyógyítást. Ha megszakad a gyógyítás akkor utána újra kell kezdeni az ellátási idő leszámolását. A gyógyítás akkor teljes ha a sérült fél a találatjelzőjét elrakta, csak ezután folytatható a játék.

Kötelező kivérzési idő a játékmódok többségénél nincs, ha úgy látod, hogy nem tudnak meggyógyítani vagy már nincs rá lehetőség akkor azonnal a játék megzavarása nélkül elindulsz a visszaálló pontra! KIEGÉSZÍTÉS: Kill Confirmed esetén a kötelező kivérzési idő 3 perc.

Ellátás ideje, illetve a kivérzési idő alatt, amíg védtelen vagy, odalépnek hozzád, melléd lőnek vagy megkéselnek és hangos felszólítással közlik: KIVÉGEZTELEK. Kivégzett játékos nem gyógyítható. Kivégzett játékost csak az újraéledő ponton lehet visszahozni a játékba. Élő játékos késelése esetén autómatikusan kivégzett játékosnak fog számítani.

Kill Confirmed játékmódnál alkalmazunk rablást csak, kivérzési idő alatt lehet elvenni a megszabott kellékeket (biléta). Akitől elvették az kivégzett játékosnak fog számítani, újraéledő ponton térhet vissza a játékba.

Tár megkötés nincs, de csak bio BB használható. Maximum ~5-10 db BB sorozatlövés engedélyezett, mely kiváltását követően a sorozatot meg kell szakítani, kivételt képeznek ez alól a szabály alól a tényleges géppuskák replikái. A teljes területen 10 méteren illetve épületeken belül csak és kizárólag egyes lövés adható le, AEP-re is ez érvényes.

A játékokon a BB szóró (green gázos, rugós) és gumikupakos ThunderB kézigránátok, illetve 40mm-es BB-szóró illetve hanggránátok használhatóak! Hanggránátok esetén maximum 100dB-ig használhatóak, felette nem! Hasadó héjas ThunderB és 40Mike/Mastermike használata tilos. Bármilyen pirotechnika, füstgránát, vagy fentebb nem említett egyéb gránát bemutatása a szervezőnek, és vele való engedélyeztetése kötelező.

Fontos változás, hogy a gyakorló játékainkon ha egyértelműen be lehet azonosítani, hogy csapattárstól kaptál lövést akkor a lövést leadót kell gyógyítani vagy megy a visszaálló pontra.

Taiwangun által forgalmazott piros találatjelzőt nem fogadjuk el, könnyen összetéveszthető a piros oldal jelzőkkel és szeretnénk elkerülni a felesleges problémákat, csak neon narancssárga találatjelzőt lehet használni.

  Replika bérlés

Ár 5.000HUF / fő, ebben nincs benne az aktuális játékra a belépő.

Lövedék vásárlására lesz lehetőség a helyszínen 400 db / 500HUF, a bérelt replikákhoz kizárólag az általunk biztosított lövedék használható.

Biztosítunk védőfelszerelést (maszk, arcvédő, szemüveg), airsoft replikát tárakkal, 1200 db lövedéket, gyorstöltőt, replika kezelési oktatást amennyiben szükséges, taktikai mellényt (Chest Rig), találatjelzőt és ha a játékmenethez szükséges akkor karszalagot és érszorítót.

Hozz magaddal kényelmes hosszú ruházatot, olyan cipőt ami védi a bokádat lehetőleg bakancsot, kesztyűt és fejfedőt mert ezeket nem tudjuk biztosítani.

Foglalás az alábbi táblázatban tudod ellenőrizni az elérhető replikákat. Amennyiben van a rendezvényre külön "Replika bérlés" jegy kérjük azt válaszd és a megjegyzéshez tüntesd fel a bérelni kívánt replikát. Ha nincs külön jegytípus a megjegyzésnél tüntesd fel, hogy bérelni szeretnél. Foglalási igényedet legkésőbb a rendezvény előtt egy munkanappal jelezd különben nem fogjuk tudni biztosítani a foglalás tárgyát. A foglalás után csak abban az esetben fogunk keresni ha probléma merül fel a foglalással kapcsolatban, pl.: foglalt a kért replika stb.... A bérlés díját a helyszínen lehet csak fizetni, készpénzben.

Lemondás, amennyiben a rendezvény napjáig nem történik meg a foglalás visszamondása, úgy a továbbiakban nem fogunk replika bérlés szolgáltatást nyújtani a foglaló személynek.

Esemény információ

Esemény kezdete 2022-08-27 08:30
Esemény vége 2022-08-27 23:00
Kapacitás 50
Regisztrált 49 [Lista]
Helyek 1
Egyszemélyes ár 5500HUF / fő
Létrehozta István Dudás
Helyszín Berente

Szervezők

Oldal és belépőjegy információ

Oldalak / Csoportok Helyek
Nappali belépő

3000HUF / fő 8:30-15:00

38/40
Esti belépő

3000HUF / fő 16:30 - 23:00

6/30
Egésznapos belépő

5500HUF / fő

5/30

Kérlek jelentkezz be hogy regisztrálhass az eseményre!

Nappali belépő

Keresztnév Családnév mennyiség Regisztráció időpontja Állapot
Károly Pék 1 2022-07-08 Elfogadva
Bence Bánhidi 1 2022-07-11 Elfogadva
Zoltán Ambrus 1 2022-07-22 Elfogadva
Dobos Gábor 1 2022-07-23 Elfogadva
Gabi Butcher 1 2022-08-04 Elfogadva
Suszták Ákos 1 2022-08-07 Elfogadva
Martin Remeczki 1 2022-08-07 Elfogadva
Gábor Sárosi 1 2022-08-07 Elfogadva
Ákos Sebők 1 2022-08-11 Elfogadva
Tamás Jakab 1 2022-08-11 Elfogadva
Kovács András 2 2022-08-17 Elfogadva
Dulay Zsolt 3 2022-08-18 Elfogadva
Ésik Gergő 1 2022-08-18 Elfogadva
Dőri Asztrik 2 2022-08-19 Elfogadva
Péter Pék 1 2022-08-21 Elfogadva
Ádám Janik 1 2022-08-22 Elfogadva
Levente Vígh 1 2022-08-22 Elfogadva
Richárd Bárdos 1 2022-08-23 Elfogadva
Alex Kardos 1 2022-08-23 Elfogadva
Pászti Róbert 1 2022-08-23 Elfogadva
Tóth Zsolt 1 2022-08-23 Elfogadva
Erik Letső 1 2022-08-23 Elfogadva
Sebők Kristóf 1 2022-08-24 Elfogadva
Ratoncito Tactical 1 2022-08-24 Elfogadva
Ronin45 Shinobi 1 2022-08-24 Elfogadva
József Hadabás 3 2022-08-24 Elfogadva
Pap Dániel 1 2022-08-25 Elfogadva
Marcell Mizsik 1 2022-08-25 Elfogadva
Balázs Enczi 1 2022-08-25 Elfogadva
Kornél Kákóczki 1 2022-08-25 Elfogadva
Botond Bencze 2 2022-08-26 Elfogadva

Esti belépő

Keresztnév Családnév mennyiség Regisztráció időpontja Állapot
Tibor Lengyel 1 2022-07-28 Elfogadva
Miklós MichaelCC Szarka 1 2022-08-11 Elfogadva
Lengyel Szabolcs 1 2022-08-11 Elfogadva
Péterffy László 1 2022-08-21 Elfogadva
Tamás Pozsgai 1 2022-08-22 Elfogadva
Kiss Gábor 1 2022-08-25 Elfogadva

Egésznapos belépő

Keresztnév Családnév mennyiség Regisztráció időpontja Állapot
Krisztián Baló 1 2022-07-23 Elfogadva
Pék Dávid 1 2022-07-28 Elfogadva
Bihari Tamás 1 2022-08-06 Elfogadva
Zalán Klobusovszki 1 2022-08-20 Elfogadva
Foczkó Ákos 1 2022-08-21 Elfogadva